It's not hard to make decisions when you
know what your values are

Roy E. Disney

Nyhetsarkiv

Er du vår neste Administrasjonskoordinator?

Er du vårt smil, den som har stålkontroll samt har evne og vilje til å gjøre oss enda litt bedre?

 

Les mer
Regnskapsførere med teft for IT og sans digitalisering? Flere ledige stillinger hos Agder Økonomi

Agder Økonomi søker etter erfarne Regnskapsførere og en Trainee som ønsker å gripe muligheten til å bli en pådriver for digitalisering og samtidig drive solid økonomisk rådgivning ovenfor bedrifter på Sørlandet.

Les mer
To ledige stillinger – Ta en sentral posisjon på 3B-Fibreglass Company

Husk å levere din søknad over helgen! Vil du bli en del av det internasjonale industrieventyret på Birkeland i Aust-Agder? Vi søker Kvalitetsingeniør og Plant Financial Controller til to sentrale roller for fremtidig vekst og utvikling. 

Les mer
Bruk sommeren effektivt og bli klar for høsten!
Oljeprisen er oppe igjen, det går bedre i norsk næringsliv - likevel er norske og nordiske toppledere mer nøkterne enn toppledere i andre land i følge en undersøkelse gjennomført av KPMG og Forbes i februar i år.
Les mer
Kjøkkenselger hos Carlsen Fritzøe Arendal
Er du en erfaren kjøkkenselger som ønsker en karrieremulighet hvor du får jobbe med salg av et av Norges sterkeste varemerke? Dette er muligheten din til å ta et nytt steg i din karriere og ta en sentral rolle på en solid arbeidsplass. 
Les mer
Plant Financial Controller - 3B-Fibreglass Company

Sentral bidragsyter til 3B-Fibreglass Company sin fremtidige vekst og utvikling.

Les mer
Snart helg: Sol, sommer og stillingsbonanza!
Vi har mange attraktive stillinger ute for øyeblikket, og hele seks interessante stillinger med søknadsfrist nå i helgen. Finn ut mer her.
Les mer
Daglig Leder for IRS Miljø IKS

Lyst på en samfunnsviktig lederjobb i en fremtidsrettet bransje med stor grad av påvirkning og frihet i rollen? 

Les mer
I kveld skal det hele avgjøres!
Vi ønsker vår medarbeider Eirik Heia Pedersen og hans team masse lykke til i kampen om sluttspillet og mesterligaplass i Elverum i kveld.
Les mer
Innkjøper hos Maritime Protection AS
For Maritime Protection AS i Kristiansand søker vi nå etter en Innkjøper med teknisk bakgrunn og erfaring fra industri- eller offshorebransjen.
Les mer
Nøkkelposisjoner hos UMOE Advanced Composites

Kan du bidra til at et lite industrimiljø blir stort gjennom internasjonal suksess?    

Vi søker nå solide og ambisiøse kandidater til stillingene Salgs- og Markedsdirektør og Økonomisjef. 

Les mer
Ferievikarer til kundesenter
Er du på jakt etter sommerjobb? Kombiner sommerjobb med yrende byliv - Vi søker etter ferievikarer for kundesenter midt i Kristiansand sentrum.
Les mer
Unik mulighet for Siviløkonom
Vi søker kandidater med økonomisk utdanning på masternivå med solide karriere ambisjoner, som også forstår at man må ta del i både små og store oppgaver i et selskap for å forstå hele verdiskapningen i bedriften.
Les mer
Hvilke av bildene kjenner du deg igjen i?

Tilhører du generasjonen som såvidt kan huske fasttelefon, og som iallfall bruker fire timer på telefonen hver dag? Da kan du kanskje hjelpe meg. Da jeg vokste opp kastet vi på stikka med femøringer, vi kunne telefonnummer  til vennen våre som vi ringte etter kl 17.00 for da var det rimeligere og favorittserien vår var “Vi på Saltkråkan”

Les mer
Sjekk hvorfor DNB sier «Activepeople skaper fantastiske ringvirkninger for Sørlandet»

I Activepeople har vi gjennom god kjennskap til markedet, kompetanse om hva våre kunder trenger for å få jobben gjort OG et drivende ønske om å skape energi rundt oss, klart å skape positive ringvirkninger i regionen i 2017.

Les mer
Markedssjef i Nøsted Gruppen

Klar for Sørlandets mest spennende markedssjefstilling?

Nøsted Gruppen søker etter Markedssjef som skal være en pådriver for utvikling og innovasjon i en verden i endring. Som markedssjef skal du ved hjelp av innovasjon og gruppens kompetanse, skape en helt ny merkevareplattform for hele Nøsted Gruppen.

Les mer
Daglig leder

I Foss Bad er de opptatt av å skape verdier for kunder og forbrukere gjennom bærekraftig utvikling med fokus på merkevare, produksjon og medarbeidere. De har gjennom 50 år utviklet et sterkt merkenavn innen baderomsmøbler. 

Les mer
Kan du lede arbeidet med Industri 4.0 ved Igland Garasjen?
Igland Garasjen er Norges desidert ledende leverandør og produsent av garasjer. Vi bygger og leverer garasjer for fremtiden. Nå skal vi styrke arbeidet med å utvikle fremtidens produksjonsbedrift.

Kan du lede arbeidet med Industri 4.0 ved Igland Garasjen?
Les mer
Har du erfaring med avregning og innfordring?
Til vår kunde i Arendal søkes kandidater med kompetanse og erfaring fra avregning og innfordring samt kundehenvendelser/kundeklager for engasjement med snarlig oppstart og varighet ut 2019.
Les mer
Rådgiver - foredrag og undervisning
Stine Sofies Stiftelse jobber hver dag for en barndom uten vold og overgrep. Vi har vokst mye det siste året og skal nå styrke vår organisasjon med en ny ressurs innen foredrag og undervisning.
Les mer
Påskenytt: Ny energi og flere ledige stillinger i Agder-regionen

Det er endelig opptur i arbeidsmarkedet på Sørlandet og Activepeople opplever økt pågang fra flere forskjellige bransjer som er på leting etter nye medarbeidere. Vi har ledige stillinger i begge Agder fylkene og i denne nyhetsartikkelen presenterer vi de mest aktuelle stillingene som ligger ute til påske. 

Les mer
Klar for en kommersiell utfordring i Norsafe?
Gjennom satsing på produktutvikling, kvalitet og design har Norsafe blitt verdensledende innen livreddende utstyr til sjøs. Norsafe er inne i en spennende utvikling og søker nå Vice President Sales . Et av forretningsområdene med vekst og betydelig potensiale er oppgraderingsmarkedet (Brownfield).
Les mer
Vi søkjer dagleg leiar til Setesdal Regionråd
Setesdal Regionråd (SR) er eit interkommunalt samarbeid mellom kommunane Evje og Hornnes, Bygland, Valle og Bykle. Vi har fire hovud arbeidsområda - infrastruktur, interkommunalt samarbeid, nærings- og kompetanseutvikling.
Les mer
Rektor Båtsfjord skole

Har du lyst til å lede Båtsfjord skole inn i fremtiden? Vil du oppleve vinterstormer, midnattssol, kongekrabbe, fisk og hyggelige mennesker i et konsentrert og aktivt fiskevær? Hvis du i tillegg er en dyktig og engasjert skoleleder kan du bli vår nye REKTOR for Båtsfjord skole.

Les mer
Vi søker regnskapsmedarbeidere
Har du erfaring fra regnskap og er ledig på kort varsel? Activepeople har flere ledige stillinger som regnskapsmedarbeidere.
Les mer
Kan du hjelpe oss med å skape gode lagspillere for fremtida?
Ved Berlevåg skole har vi visjonen «Vi skaper gode lagspillere for fremtida».  Visjon betyr draumesyn – noe en jobber hardt og målrettet for å oppnå.
Les mer
Vi søker Serviceingeniør/Reisemontør
Det er stor ordrepågang og Maritime Protection AS søker nå etter en ny serviceingeniør/reisemontør.
Les mer
Vi søker avdelingsleder, laboratoriet
Saint-Gobain Ceramic Materials er inne i en tid med vekst og mange muligheter i markedet. Vi søker nå ny avdelingsleder for laboratoriet.
Les mer
Vi søker elektro- og instrumentingeniør
For internasjonalt selskap i vekst og utvikling søkes elektro- og instrumentingeniør til utfordrende oppgaver innen elektro og instrumentering.
Les mer
Vi har sommerjobber i produksjon!
En sommerjobb i produksjonen ved 3B Fiberglass gir deg en unik mulighet til å lære mer om prosessindustrien og få med deg gode referanser videre i karrieren.
Les mer
Rådmann i Froland kommune
Lyst til å være Rådmann i en vekstkommune?
Les mer
Sivilingeniør VVS teknikk
Vi søker en erfaren sivilingeniør / ingeniør innen VVS teknikk til en ledende aktør innenfor bygg og anlegg på Sørlandet.
Les mer
Vi skapte energi på Karrieredagen
Activepeople deltok med egen stand på karrieredagen på Universitetet i Grimstad.
Les mer
Designingeniør - CSUB AS
CSUB er inne i en spennende utvikling hvor vi lykkes i nye markeder med vår teknologi. Vi søker derfor en erfaren designingeniør til vårt kontor i Arendal.
Les mer
Project Manager / Product Development Manager Saint-Gobain Ceramic Materials
Har du lyst til å spille en nøkkelrolle i utvikling av nye produkter og anvendelsesområder for silisiumkarbid? Saint-Gobain er et av verdens største industriselskap. Vi er blant annet verdensledende innen produksjon av silisiumkarbid som er skreddersydd kundenes behov.
Les mer
Visste du at hver eneste uke er det nye kandidater som har fått jobb, eller midlertidig oppdrag gjennom å jobbe sammen med Janne Krohn Grimsmo?

 Janne som er Partner og Senior Rådgiver i Activepeople har med sin kompetanse fra blant annet leverandørindustri bygget seg opp et unikt nettverk hvor hun kobler de dyktigste kandidatene med våre kunder.

Les mer
Mekaniske ingeniører
Nye prosjekt og positivitet i markedet gjør at vår kunde søker flere nye mekaniske ingeniører.
Les mer
VikingBad AS søker en strukturert Servicetekniker
Vikingbad søker nå etter en servicetekniker som brenner for gode kundeopplevelser i fast stilling med bosted i området Oslo-Akershus, for å håndtere serviceoppdrag på Østlandet
Les mer
Vi søker Chief Procurement Officer
For vår kunde Red Rock søker vi nå en Chief Procurement Officer.
Les mer
Activepeople deltok på NHO sin årskonferanse
Et fullspekket Oslo Spektrum, gode foredrag og møte med mange ledere fra ulike virksomheter og organisasjoner var noe av det vi fikk med oss.
Les mer
Er du faglært kokk og ledig for oppstart snarest?
For en av våre oppdragsgivere søker vi nå etter vikar til kantine i Grimstad.
Les mer
Rektor ved Hesnes Montessoriskole

Brenner du for å kunne drive en skole hvor frihet, utvikling og et godt læringsmiljø står i sentrum?

Hesnes Montessoriskole, utenfor Grimstad, søker etter en dyktig og inspirerende rektor som ønsker å lede en barneskole hvor alle barn trives og ønsker å lære. 

Les mer
Fra Iveland til Hollywood – Eventyret fortsetter
VOSS of Norway AS produserer premium kildevann som distribueres til 53 land. De er i dag berømt verden over for sitt eksklusive artesian kildevann fra naturskjønne Iveland.

Activepeople har gleden av å presentere flere ledige lederstillinger for vår samarbeidspartner VOSS. Har du erfaring fra bransjen og søker nye utfordringer?
Les mer