It's not hard to make decisions when you
know what your values are

Roy E. Disney

Nyhetsarkiv

Verden og oss - sett med konsulentøyne fra Sørlandet!

Under Arendalsuka i august lanserte @NHO sin egen perspektivmelding.

 

Til å kommentere hadde de fått med seg et sterkt lag bestående av blant annet Statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Rune Bjerke fra DNB.

 

Jeg satt på fjerde rad, imponert over en svært god presentasjon av Sjeføkonom i NHO Øystein Dørum. 

Les mer
Elektro- og instrumentingeniør
Grunnet stor aktivitet og økende oppdragsmengde har vår kunde behov for å styrke bemanningen med en elektro- og instrumentingeniør til sitt kontor i Rigedalen.
Les mer
Strategy, culture and leadership - “How to empower your employees to reach further”

Strategy is about where to go, culture who we are and what to expect from us, and leadership is about putting all of this together.


Les mer
Vi søker nå etter en engasjert og dyktig assistent
For vår kunde lokalisert i Arendal er vi nå på utkikk etter en assistent som kan støtte opp mot ulike avdelinger. Som assistent må du være god på å jobbe transaksjonelt og digitalt med fokus på service, hvor selvstendighet i et teamperspektiv er en viktig faktor.
Les mer
Talentrådgivning: Dette er ingen stillingsannonse. Dette er en invitasjon til et spennende samarbeid

Er du fersk ut av skolen, men vet ikke hva du kan bruke utdanningen din til? Eller sitter du i dag i en stilling som ikke gir deg de riktige utviklingsmulighetene, og som tar tid fra videre søkeprosess?

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da ønsker jeg å samarbeide med deg.

Les mer
Vil du bli med Egde å utvikle Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning?

Egde imponerer og inspirerer med sin visjon og sine ambisjoner for Sørlandet.  Vi i Activepeople gleder oss til å bidra i dette viktige arbeidet gjennom å rekruttere medarbeidere som kan bidra til at Egde når sine ambisjoner.

 

Les mer
Bruk sommeren effektivt og bli klar for høsten!
Oljeprisen er oppe igjen, det går bedre i norsk næringsliv - likevel er norske og nordiske toppledere mer nøkterne enn toppledere i andre land i følge en undersøkelse gjennomført av KPMG og Forbes i februar i år.
Les mer
I kveld skal det hele avgjøres!
Vi ønsker vår medarbeider Eirik Heia Pedersen og hans team masse lykke til i kampen om sluttspillet og mesterligaplass i Elverum i kveld.
Les mer
Hvilke av bildene kjenner du deg igjen i?

Tilhører du generasjonen som såvidt kan huske fasttelefon, og som iallfall bruker fire timer på telefonen hver dag? Da kan du kanskje hjelpe meg. Da jeg vokste opp kastet vi på stikka med femøringer, vi kunne telefonnummer  til vennen våre som vi ringte etter kl 17.00 for da var det rimeligere og favorittserien vår var “Vi på Saltkråkan”

Les mer
Sjekk hvorfor DNB sier «Activepeople skaper fantastiske ringvirkninger for Sørlandet»

I Activepeople har vi gjennom god kjennskap til markedet, kompetanse om hva våre kunder trenger for å få jobben gjort OG et drivende ønske om å skape energi rundt oss, klart å skape positive ringvirkninger i regionen i 2017.

Les mer
Vi skapte energi på Karrieredagen
Activepeople deltok med egen stand på karrieredagen på Universitetet i Grimstad.
Les mer
Visste du at hver eneste uke er det nye kandidater som har fått jobb, eller midlertidig oppdrag gjennom å jobbe sammen med Janne Krohn Grimsmo?

 Janne som er Partner og Senior Rådgiver i Activepeople har med sin kompetanse fra blant annet leverandørindustri bygget seg opp et unikt nettverk hvor hun kobler de dyktigste kandidatene med våre kunder.

Les mer
Activepeople deltok på NHO sin årskonferanse
Et fullspekket Oslo Spektrum, gode foredrag og møte med mange ledere fra ulike virksomheter og organisasjoner var noe av det vi fikk med oss.
Les mer