Bemanning - fleksible løsninger

Activepeople skaffer deg medarbeideren med rett kompetanse på kort tid.

Innleide medarbeidere gir fleksibilitet, frihet og ny kompetanse til din virksomhet.

Activepeople har en stor kundeportefølje innen leverandørindustrien, fornybar energi, prosessindustri, shipping, industri og informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Vi har levert medarbeidere til alt fra små lokale gründerbedrifter til internasjonale konsern. Uansett hvem vi leverer til, skal kunden oppleve at vi er tett på, holder det vi lover og bidrar til at virksomheten videreutvikles.

Som kunde skal du oppleve at Activepeople er på ballen; raske til å identifisere kandidater, gir gode råd om valg av kandidater og følger opp medarbeider og kunde tett.

Vi leverer kandidater innen:

  • IT
  • Kundeservice
  • Salg- og marked
  • Teknisk personell (sivilingeniører og ingeniører multidisiplin)
  • Merkantile stillinger
  • Bank og finans
  • Lager og Produksjon

Vi hjelper deg med både korte og lengre oppdrag.

Bruker du oss på Personalutleie garanterer vi:

Evne til å kombinere tempo og kvalitet. Activepeople finner den rette medarbeideren for deg. Vi bruker testverktøy, grundig referansesjekk og tett oppfølging både av medarbeidere og kunde.

Etter mange år i bransjen har vi etablert et stort nettverk som gjør at vi ofte lykkes med å finne kandidater andre ikke finner. Se hva våre kunder sier om oss:

Achilles har brukt Activepeople i en årrekke og opplever personlig service hver gang vi skal ha inn nye ansatte. Activepeople er også veldig gode til å følge opp både vikarene og kunden regelmessig gjennom oppdraget.
Anja Thorsdalen, Driftsleder – Achilles AS

Vikingbad AS har benyttet Activepeople som en preferert leverandør av bemanning- og rekrutteringstjenester i flere år. Activepeople har vært foretrukket da kvalitet og pris er fornuftig ut i fra våre behov. Vi opplever også en svært god oppfølging fra vår kontaktperson hos Activepeople. Activepeople er absolutt en leverandør som vi kan anbefale å bruke. 

Stein Viggo Krlsen, Daglig leder – Vikingbad AS

Vi i SpareBank 1 SR-Bank Grimstad har i mange år benyttet Activepeople, ved Beathe Berthelsen. Vi opplever Beathe som svært profesjonell og leveringsdyktig. Hun forstår hvilken kompetanse vi trenger, og har gjennom årene alltid kunnet tilby vikarer som passer inn hos oss. Beathe er lett tilgjengelig og har et godt system for å følge både oss og vikarene opp.
- Ann Helen Moum, Banksjef – SpareBank 1 SR - Bank

Vi har brukt Activepeople ved André Pedersen et par ganger det siste året i forbindelse med rekruttering ved vårt kontor i Arendal, og er veldig fornøyd med samarbeidet og resultatet! Activepeople har god forståelse for vår bransje og skjønner hva vi søker etter.

Oppfølging gjennom hele prosessen har vært effektiv. De har vært forberedt i hvert møte og gode rådgivere for oss som kunde når beslutninger har vært tatt.
- Alexander Kristensen, Kontorleder Rambøll Arendal

I have had the pleasure of working with Janne for more than a year now, our company has both hired and recruited staff through Activepeople in Kristiansand. Janne is really dedicated to her work always ensuring to meet her customer's request and at the same time coaching her candidates in a brilliant manner. Her open mind, her enthusiasm and her always good mood should be an example for us all! 
- Lars Erik Lunøe, Managing Director at Maritime Protection AS

Klikk knapp under for mer informasjon:

Midlertidige stillinger Se ledige stillinger Våre rådgivere

Vi søker elektro- og instrumentingeniør
For internasjonalt selskap i vekst og utvikling søkes elektro- og instrumentingeniør til utfordrende oppgaver innen elektro og instrumentering.
Les mer
Vi har sommerjobber i produksjon!
En sommerjobb i produksjonen ved 3B Fiberglass gir deg en unik mulighet til å lære mer om prosessindustrien og få med deg gode referanser videre i karrieren.
Les mer
Sveisere søkes til nye prosjekter!

En av våre kunder er i stor utvikling med flere nye oppdrag og travle dager. De er derfor på utkikk etter nye medarbeidere, til fulltidsstillinger med snarlig oppstart. 

 

Les mer