Gjør en god jobb når du
søker jobb

Tips til jobbsøkere

Activepeople kan være din inngangsport til nye muligheter

Gjennom 17 år har Activepeople gjennomført rekrutteringsprosesser til leder- og nøkkelposisjoner. For at en rekrutteringsprosess skal være vellykket må alle søkere føle seg ivaretatt og få god informasjon gjennom hele prosessen. Vi kan ikke love alle søkere jobb, men vi kan garantere god oppfølging og informasjon underveis i prosessen.

Å søke en konkret stilling

Det grunnleggende for oss i en rekrutteringsprosess er å forstå kundens, din potensielle nye arbeidsgivers, behov. Dette gjør vi gjennom å bli kjent med virksomheten og grundig kartlegging av behov for kompetanse i den enkelte stilling. Behovene gjenspeiles i en stillingsannonse og i vår dialog gjennom hele prosessen. Som søker skal du være trygg på at vi har kunnskap om vår kunde og de behov de ønsker å få dekket.
Vi anbefaler deg å registrere en utfyllende cv og lage en søknad som beskriver relevant bakgrunn, egenskaper og motivasjon for stillingen.
De kandidatene som best tilfredsstiller kravene i utlysningen inviteres til intervju hos Activepeople. Gjennom en utvelgelsesprosess som ofte består av intervjuer, test, case, referanse- og bakgrunnssjekk velges kandidat til stillingen.
Som kandidat til stillinger gjennom Activepeople skal du oppleve profesjonell behandling og god oppfølging underveis i prosessen.

Å sende en generell søknad

Dersom du på generelt grunnlag ønsker å melde din interesse for ledige stillinger kan du registrere din CV i vår database. Før opp hvilke typer stillinger som er aktuelle for deg.
Du vil da kunne bli kontaktet når vi har relevante jobber som passer til dine ønsker og kvalifikasjoner. Du bør samtidig følge aktivt med og søke på aktuelle stillinger som lyses ut.

Registrer din CV hos oss

Ved å registrere din CV elektronisk i vår database sikrer du deg at alle våre konsulenter innen bemanning og rekruttering har tilgang til din CV

Produktteknisk tegner
VIKINGBAD AS er en stolt, norsk totalleverandør og utvikler av synlige baderomsprodukter og utendørs massasjebad. De jobber kontinuerlig for å kunne tilby kunder innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design til en hyggelig pris.
Les mer
Markedssjef i Nøsted Gruppen

Klar for Sørlandets mest spennende markedssjefstilling?

Nøsted Gruppen søker etter Markedssjef som skal være en pådriver for utvikling og innovasjon i en verden i endring. Som markedssjef skal du ved hjelp av innovasjon og gruppens kompetanse, skape en helt ny merkevareplattform for hele Nøsted Gruppen.

Les mer
Daglig leder

I Foss Bad er de opptatt av å skape verdier for kunder og forbrukere gjennom bærekraftig utvikling med fokus på merkevare, produksjon og medarbeidere. De har gjennom 50 år utviklet et sterkt merkenavn innen baderomsmøbler. 

Les mer
Kan du lede arbeidet med Industri 4.0 ved Igland Garasjen?
Igland Garasjen er Norges desidert ledende leverandør og produsent av garasjer. Vi bygger og leverer garasjer for fremtiden. Nå skal vi styrke arbeidet med å utvikle fremtidens produksjonsbedrift.

Kan du lede arbeidet med Industri 4.0 ved Igland Garasjen?
Les mer
Rådgiver - foredrag og undervisning
Stine Sofies Stiftelse jobber hver dag for en barndom uten vold og overgrep. Vi har vokst mye det siste året og skal nå styrke vår organisasjon med en ny ressurs innen foredrag og undervisning.
Les mer
Klar for en kommersiell utfordring i Norsafe?
Gjennom satsing på produktutvikling, kvalitet og design har Norsafe blitt verdensledende innen livreddende utstyr til sjøs. Norsafe er inne i en spennende utvikling og søker nå Vice President Sales . Et av forretningsområdene med vekst og betydelig potensiale er oppgraderingsmarkedet (Brownfield).
Les mer
Vi søkjer dagleg leiar til Setesdal Regionråd
Setesdal Regionråd (SR) er eit interkommunalt samarbeid mellom kommunane Evje og Hornnes, Bygland, Valle og Bykle. Vi har fire hovud arbeidsområda - infrastruktur, interkommunalt samarbeid, nærings- og kompetanseutvikling.
Les mer
Vi søker regnskapsmedarbeidere
Har du erfaring fra regnskap og er ledig på kort varsel? Activepeople har flere ledige stillinger som regnskapsmedarbeidere.
Les mer
Levert av Responspartner AS