Gjør en god jobb når du
søker jobb

Tips til jobbsøkere

Activepeople kan være din inngangsport til nye muligheter

Gjennom 17 år har Activepeople gjennomført rekrutteringsprosesser til leder- og nøkkelposisjoner. For at en rekrutteringsprosess skal være vellykket må alle søkere føle seg ivaretatt og få god informasjon gjennom hele prosessen. Vi kan ikke love alle søkere jobb, men vi kan garantere god oppfølging og informasjon underveis i prosessen.

Å søke en konkret stilling

Det grunnleggende for oss i en rekrutteringsprosess er å forstå kundens, din potensielle nye arbeidsgivers, behov. Dette gjør vi gjennom å bli kjent med virksomheten og grundig kartlegging av behov for kompetanse i den enkelte stilling. Behovene gjenspeiles i en stillingsannonse og i vår dialog gjennom hele prosessen. Som søker skal du være trygg på at vi har kunnskap om vår kunde og de behov de ønsker å få dekket.
Vi anbefaler deg å registrere en utfyllende cv og lage en søknad som beskriver relevant bakgrunn, egenskaper og motivasjon for stillingen.
De kandidatene som best tilfredsstiller kravene i utlysningen inviteres til intervju hos Activepeople. Gjennom en utvelgelsesprosess som ofte består av intervjuer, test, case, referanse- og bakgrunnssjekk velges kandidat til stillingen.
Som kandidat til stillinger gjennom Activepeople skal du oppleve profesjonell behandling og god oppfølging underveis i prosessen.

Å sende en generell søknad

Dersom du på generelt grunnlag ønsker å melde din interesse for ledige stillinger kan du registrere din CV i vår database. Før opp hvilke typer stillinger som er aktuelle for deg.
Du vil da kunne bli kontaktet når vi har relevante jobber som passer til dine ønsker og kvalifikasjoner. Du bør samtidig følge aktivt med og søke på aktuelle stillinger som lyses ut.

Registrer din CV hos oss

Ved å registrere din CV elektronisk i vår database sikrer du deg at alle våre konsulenter innen bemanning og rekruttering har tilgang til din CV

Vikingbad AS er i vekst og søker ny Selger til Østlandet
Vikingbad AS opplever sterk vekst. Vi søker derfor en ny selger Østlandet med fokus på Oslo som vil være sentral i realiseringen av regionens videre strategi for vekst.
Les mer
Ny i Egde
Activepeople bistår Egde Consulting i rekrutteringen av nye konsulenter. Vi oppfordrer dyktige og nyutdannede til å søke på stillingen. I den anledning tok vår rådgiver, Christian G. Sivertsen, en prat med Andreas, Maria og Jon Henry om hvordan det er å være ny og nyutdannet i Egde.
Les mer
Talentrådgivning: Dette er ingen stillingsannonse. Dette er en invitasjon til et spennende samarbeid

Er du fersk ut av skolen, men vet ikke hva du kan bruke utdanningen din til? Eller sitter du i dag i en stilling som ikke gir deg de riktige utviklingsmulighetene, og som tar tid fra videre søkeprosess?

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da ønsker jeg å samarbeide med deg.

Les mer
Er det du som skal sørge for gode salgstall på vår Wavecraft serie?

Umoe Mandal er historien om unik kompetanse, stolte tradisjoner og med vilje til å vinne. De har nå utviklet en serie med helt unike Wavecraft produkter. De er verdensledende og har de raskeste fartøyene innen sine segment (forsvar, offshore olje og gass og offshore vind).

 
Les mer
Vil du bli med Egde å utvikle Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning?

Egde imponerer og inspirerer med sin visjon og sine ambisjoner for Sørlandet.  Vi i Activepeople gleder oss til å bidra i dette viktige arbeidet gjennom å rekruttere medarbeidere som kan bidra til at Egde når sine ambisjoner.

 

Les mer
Fast stilling som Lagermedarbeider
Vi søker etter erfaren lagermedarbeider til fast stilling hos en av våre kunder i Agder
Les mer
Er du vår neste Administrasjonskoordinator?

Er du vårt smil, den som har stålkontroll samt har evne og vilje til å gjøre oss enda litt bedre?

 

Les mer
Regnskapsførere med teft for IT og sans digitalisering? Flere ledige stillinger hos Agder Økonomi

Agder Økonomi søker etter erfarne Regnskapsførere og en Trainee som ønsker å gripe muligheten til å bli en pådriver for digitalisering og samtidig drive solid økonomisk rådgivning ovenfor bedrifter på Sørlandet.

Les mer
To ledige stillinger – Ta en sentral posisjon på 3B-Fibreglass Company

Husk å levere din søknad over helgen! Vil du bli en del av det internasjonale industrieventyret på Birkeland i Aust-Agder? Vi søker Kvalitetsingeniør og Plant Financial Controller til to sentrale roller for fremtidig vekst og utvikling. 

Les mer
Kjøkkenselger hos Carlsen Fritzøe Arendal
Er du en erfaren kjøkkenselger som ønsker en karrieremulighet hvor du får jobbe med salg av et av Norges sterkeste varemerke? Dette er muligheten din til å ta et nytt steg i din karriere og ta en sentral rolle på en solid arbeidsplass.
Les mer
Plant Financial Controller - 3B-Fibreglass Company

Sentral bidragsyter til 3B-Fibreglass Company sin fremtidige vekst og utvikling.

Les mer
Daglig Leder for IRS Miljø IKS

Lyst på en samfunnsviktig lederjobb i en fremtidsrettet bransje med stor grad av påvirkning og frihet i rollen? 

Les mer
Rådgiver - foredrag og undervisning
Stine Sofies Stiftelse jobber hver dag for en barndom uten vold og overgrep. Vi har vokst mye det siste året og skal nå styrke vår organisasjon med en ny ressurs innen foredrag og undervisning.
Les mer
Klar for en kommersiell utfordring i Norsafe?
Gjennom satsing på produktutvikling, kvalitet og design har Norsafe blitt verdensledende innen livreddende utstyr til sjøs. Norsafe er inne i en spennende utvikling og søker nå Vice President Sales . Et av forretningsområdene med vekst og betydelig potensiale er oppgraderingsmarkedet (Brownfield).
Les mer
Vi søkjer dagleg leiar til Setesdal Regionråd
Setesdal Regionråd (SR) er eit interkommunalt samarbeid mellom kommunane Evje og Hornnes, Bygland, Valle og Bykle. Vi har fire hovud arbeidsområda - infrastruktur, interkommunalt samarbeid, nærings- og kompetanseutvikling.
Les mer
Vi søker regnskapsmedarbeidere
Har du erfaring fra regnskap og er ledig på kort varsel? Activepeople har flere ledige stillinger som regnskapsmedarbeidere.
Les mer
Levert av Responspartner AS