vi skaper energi 

Activepeople er et anerkjent rådgivningsselskap som bistår virksomheter med å rekruttere, utvikle og beholde menneskene i organisasjonen. Siden oppstarten i 2001 har vi etablert et solid konsept, en sterk merkevare og et godt omdømme.

Ledige stillinger

Hvilke av bildene kjenner du deg igjen i?

Tilhører du generasjonen som såvidt kan huske fasttelefon, og som iallfall bruker fire timer på telefonen hver dag? Da kan du kanskje hjelpe meg. Da jeg vokste opp kastet vi på stikka med femøringer, vi kunne telefonnummer  til vennen våre som vi ringte etter kl 17.00 for da var det rimeligere og favorittserien vår var “Vi på Saltkråkan”

Les mer
Sjekk hvorfor DNB sier «Activepeople skaper fantastiske ringvirkninger for Sørlandet»

I Activepeople har vi gjennom god kjennskap til markedet, kompetanse om hva våre kunder trenger for å få jobben gjort OG et drivende ønske om å skape energi rundt oss, klart å skape positive ringvirkninger i regionen i 2017.

Les mer
Produktteknisk tegner
VIKINGBAD AS er en stolt, norsk totalleverandør og utvikler av synlige baderomsprodukter og utendørs massasjebad. De jobber kontinuerlig for å kunne tilby kunder innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design til en hyggelig pris.
Les mer
Markedssjef i Nøsted Gruppen

Klar for Sørlandets mest spennende markedssjefstilling?

Nøsted Gruppen søker etter Markedssjef som skal være en pådriver for utvikling og innovasjon i en verden i endring. Som markedssjef skal du ved hjelp av innovasjon og gruppens kompetanse, skape en helt ny merkevareplattform for hele Nøsted Gruppen.

Les mer
Daglig leder

I Foss Bad er de opptatt av å skape verdier for kunder og forbrukere gjennom bærekraftig utvikling med fokus på merkevare, produksjon og medarbeidere. De har gjennom 50 år utviklet et sterkt merkenavn innen baderomsmøbler. 

Les mer
“Programmet ga meg inspirasjon og verktøy til å gjøre jobben min som leder enda bedre!”

Activepeople har jobbet lenge med å utvikle et effektivt lederprogram som virker. Med virker mener vi at ledere settes bedre i stand til å sette retning og finne smarteste vei for å få med seg sine medarbeidere i arbeidet mot å nå selskapet mål og strategi. Da er det ekstra gøy når vi får tilbakemeldinger som dette etter endt program for kunde.

 
Les mer
Kan du lede arbeidet med Industri 4.0 ved Igland Garasjen?
Igland Garasjen er Norges desidert ledende leverandør og produsent av garasjer. Vi bygger og leverer garasjer for fremtiden. Nå skal vi styrke arbeidet med å utvikle fremtidens produksjonsbedrift.

Kan du lede arbeidet med Industri 4.0 ved Igland Garasjen?
Les mer
Levert av Responspartner AS