vi skaper energi 

Activepeople er et anerkjent rådgivningsselskap som bistår virksomheter med å rekruttere, utvikle og beholde menneskene i organisasjonen. Siden oppstarten i 2001 har vi etablert et solid konsept, en sterk merkevare og et godt omdømme.

Ledige stillinger

Er du vår neste Administrasjonskoordinator?

Er du vårt smil, den som har stålkontroll samt har evne og vilje til å gjøre oss enda litt bedre?

 

Les mer
Regnskapsførere med teft for IT og sans digitalisering? Flere ledige stillinger hos Agder Økonomi

Agder Økonomi søker etter erfarne Regnskapsførere og en Trainee som ønsker å gripe muligheten til å bli en pådriver for digitalisering og samtidig drive solid økonomisk rådgivning ovenfor bedrifter på Sørlandet.

Les mer
Bruk sommeren effektivt og bli klar for høsten!
Oljeprisen er oppe igjen, det går bedre i norsk næringsliv - likevel er norske og nordiske toppledere mer nøkterne enn toppledere i andre land i følge en undersøkelse gjennomført av KPMG og Forbes i februar i år.
Les mer
Kjøkkenselger hos Carlsen Fritzøe Arendal
Er du en erfaren kjøkkenselger som ønsker en karrieremulighet hvor du får jobbe med salg av et av Norges sterkeste varemerke? Dette er muligheten din til å ta et nytt steg i din karriere og ta en sentral rolle på en solid arbeidsplass. 
Les mer
Daglig Leder for IRS Miljø IKS

Lyst på en samfunnsviktig lederjobb i en fremtidsrettet bransje med stor grad av påvirkning og frihet i rollen? 

Les mer
“Programmet ga meg inspirasjon og verktøy til å gjøre jobben min som leder enda bedre!”

Activepeople har jobbet lenge med å utvikle et effektivt lederprogram som virker. Med virker mener vi at ledere settes bedre i stand til å sette retning og finne smarteste vei for å få med seg sine medarbeidere i arbeidet mot å nå selskapet mål og strategi. Da er det ekstra gøy når vi får tilbakemeldinger som dette etter endt program for kunde.

 
Les mer
Levert av Responspartner AS