Medarbeiderne i Activepeople

Vi er stolte av den kompetansen vi har samlet i Activepeople. Gjennom våre tre forretningsområder bistår vi virksomheter med å utvikle, rekruttere og levere fleksible bemanningsløsninger. Vi er sertifiserte brukere av ulike tester, både personlighetstester og evnetester. Activepeople bruker Webcruiter som rekutteringsverktøy, noe som sikrer kandidater og kunder en trygg og god brukeropplevelser.

Lars Inge Holte - Partner

Daglig leder / Rekruttering / Utvikling

Epost: lih@activepeople.no

Telefon: 918 94 306

Lars Inge har lang erfaring som leder i offentlig og privat virksomhet. Han har siden 2004 vært leder av Activepeople AS. I denne perioden har selskapet tatt en ledende posisjon på Sørlandet. Lars Inge har solid erfaring fra rekruttering av ledere, organisasjonsutviklingsprosesser, omstillings og endringsarbeid og utvikling av ledere og ledergrupper. Han har 10 års ledererfaring fra Aetat, (nå NAV) på ulike nivå. Han har god kunnskap om offentlig forvaltning og var kjent som en driver for samarbeidsprosjekter på tvers av etatsgrenser og mot næringslivet på Agder. Lars Inge brukes mye som sparringspartner for ledere innenfor ulike sektorer, og i arbeid med å bygge struktur og system for å sikre best mulig drift i forhold til vedtatte strategier.

MacGregor Norway AS har benyttet Activepeople i flere sammenhenger. De har bistått oss tungt ved sammenslåing av de to divisjonene i Kristiansand og Arendal. Uten deres bidrag vill vi ikke klart å gjennomføre denne prosessen innenfor de tidsrammer som var gitt av våre eiere. Vi har også benyttet Activepeople i forbindelse med rekruttering av ledere i selskapet. Vi anbefaler trygt Activepeople overfor andre.
Høye Høyesen, General Manager MacGregor Norway

Kristin Berthelsen - Partner

Utvikling / Rekruttering

Epost: kristin@activepeople.no

Telefon: 918 94 305

Kristin har bred erfaring som arkitekt, driver og fasilitator i ulike utviklingsprosesser, med et fokus på forbedringsarbeid  lederutvikling og strategiarbeid. Kristin har jobbet mye med undervisning og opplæring på ulike nivå. Hun har utviklet en rekke lederprogram for privat og offentlig sektor. Kristin brukes ofte i ulike sammenhenger hvor det trengs en foredragsholder med et tydelig budskap. Hun har reist verden rundt med ulike utviklingsprogram. Kristin har lang erfaring som styremedlem fra ulike organisasjoner både i privat og offentlig sektor. Kristin inspirerer, utfordrer og utvikler ledere og er samtalepartner for mange toppledere i næringslivet og i ulike organisasjoner.

Activepeople ved Kristin Berthelsen har vært en god og trygg samarbeidspartner for Berlevåg kommune ved flere OU-prosjekter de siste årene. Hun har gjennom sin profesjonalitet bidratt til en stadig forbedret organisasjonskultur i kommunen.
Per Øivind Sundell, Rådmann Berlevåg kommune

Beathe Berthelsen

Senior Rådgiver Bemanning

Epost: bb@activepeople.no

Telefon: 918 94 314

Beate har jobbet i Activepeople siden 2008. Hun har lang erfaring fra å skreddersy bemanningsløsninger til kunder med ulike behov på Sørlandet. Hun har vist at hun evner å finne gode løsninger innen personalutleie og bemanning til faste stillinger gjennom å forstå kundens behov, finne de rette kandidatene og følge opp både kunder og medarbeidere på en god måte. Dette fører til at Beathe har bygd langsiktige relasjoner i markedet innen mange ulike bransjer.

Vi i SpareBank 1 SR-Bank Grimstad har i mange år benyttet Activepeople, ved Beathe Berthelsen. Vi opplever Beathe som svært profesjonell og leveringsdyktig. Hun forstår hvilken kompetanse vi trenger, og har gjennom årene alltid kunnet tilby vikarer som passer inn hos oss. Beathe er lett tilgjengelig og har et godt system for å følge både oss og vikarene opp.
Ann Helen Moum, Banksjef – SpareBank 1 SR - Bank

Janne Krohn Grimsmo

Senior Rådgiver

Epost: jkg@activepeople.no

Telefon: 918 94 302

Janne har en master i ledelse og mange års ledererfaring som HR-leder i National Oilwell Varco, Kristiansand sin største arbeidsgiver. Hennes spesialitet er rekruttering, bemanning, lederutvikling, konflikthåndtering, prosjektledelse og generelt HR arbeid.

Janne er dyktig på formidle kombinasjonen av teoretisk kunnskap med praktiske ekspempler. Før hun startet i Activepeople arbeidet hun som Senior Rådgiver hos en av våre konkurrenter, hvor hun primært jobbet med rekruttering av ledere, fagspesialister og ingeniører før hun begynte i Activepeople.

Janne is a wonderful person with a lot of positive energy and engagement in what she's doing. This is based on years of cooperation with Janne regarding recruitment. 

She works organized and systematic and responds to the subjects and issues with a professional approach. She has also been a fantastic conversation and evaluation partner in finding the right solutions for different recruitment matters. 

It's been a pleasure to work with Janne these years, and we'll sure continue to cooperate with each other also in the future. My best recommendations.
Amir Gholamshahi, Commercial Director at Water Mist Engineering AS

Tonje F. Sudland

Trainee REKRUTTERING/bemanningsrådgiver

Epost: ts@activepeople.no

Telefon: 918 94 304

Tonje jobber som rekrutterings- og bemanningsrådgiver hos ActivePeople. Som trainee vil hun blant annet jobbe med både salg, rådgivning, digitalisering og markedsføring. Tonje har etter endt bachelor i økonomi og HR også fullført en Master of Businesss Administration ved California Lutheran University der hun også holdt ulike stillinger ved fakultetet for ledelse. I tillegg til å ha fordypet seg i HR ved Universitetet i Agder har hun alltid hatt en brennende interesse for faget, og er villig til å strekke seg langt for sine kunder. Tonje kom til oss i 2017, og har et sterkt pågangsmot i tillegg til store ambisjoner. Hun har vist et sterkt engasjement til å levere skreddersydde tjenester til sine kunder. Tonje er positiv, utadvendt og tar gjerne en spennende utfordring.

Christian Gudbrandsen Sivertsen

Trainee REKRUTTERING/bemanningsrådgiver

Epost: cgs@activepeople.no

Telefon: 918 94 303

Christian er utdannet siviløkonom med spesialisering innenfor strategi og internasjonal ledelse. Han jobber med å finne kandidater som har de rette ferdighetene og tankesettet som passer til våre kunders behov. Ved å sette seg grundig inn i våre kunders virksomhet, mål og bransje, finner Christian personell som hjelper våre kunder å nå sine målsetninger. Christian brenner for kundebehandling, og våre kunder vil være trygge på å oppleve utmerket oppfølging av både kunde og personell. Med hans bakgrunn og hans engasjement for utvikling og strategi samt kundebehandling, tilbyr Christian grundige og kompetente løsninger for våre kunder.

Heidrun Sangvik

Administrasjon / HMS/ Utvikling

Epost: hs@activepeople.no

Telefon: 918 94 312

Heidrun er vår HR- og administrasjonskoordinator. Hun holder orden på det daglige livet i Activepeople, og bistår alle våre tre avdelinger.

Heidrun administrerer de praktiske formalitetene rundt personalutleie og lønn, bemanner vårt sentralbord og resepsjon, og er ansvarlig for systemer og teknisk drift. Heidrun bistår daglig leder, tar hånd om markedsføring og er teknisk support for Utvikling, med utarbeidelse av undersøkelser, teknisk gjennomføring, foranalyse og rapporter.

Hun er per tiden i permisjon.