Fra Iveland til Hollywood – Eventyret fortsetter

Fra Iveland til Hollywood – Eventyret fortsetter

VOSS of Norway AS produserer premium kildevann som distribueres til 53 land. De er i dag berømt verden over for sitt eksklusive artesian kildevann fra naturskjønne Iveland. VOSS har blitt en global suksess på bakgrunn av et klart mål om overlegen kvalitet og design. Flaskene har blitt et ikon som kan finnes på luksuriøse hoteller, restauranter, nattklubber, og hjemme hos berømte personer over hele verden.

Activepeople har gleden av å presentere flere ledige lederstillinger for vår samarbeidspartner VOSS. Har du erfaring fra bransjen og søker nye utfordringer? I VOSS vil du få muligheten til å være med på en global reise som startet på Iveland i 1998, og som i dag har blitt en salgssuksess over hele verden.

VOSS er et selskap i vekst med et stort utviklingspotensial. De har i dag flere pågående prosjekter, hvor de blant annet har inngått et nytt distribusjonssamarbeid med PepsiCo US. Avtalen med PepsiCo US er et bevis på den markedsposisjon som Voss har opparbeidet seg i premiumsegmentet i USA og verden for øvrig de siste 10-15 årene, og viser at de har etablert seg som ett av Norges sterkeste internasjonale konsumentmerkevarer. Selv om hovedmarkedet er USA, er VOSS i en utviklingsfase hvor de er i vekst både i Kina, Hong-Kong, Australia, England og Dubai.

Voss utvikler stadig nye produkter for leveranser over hele verden og er i dag blant de foretrukne merker innen Premium segment internasjonalt. I tråd med pågående prosjekt har VOSS nå opprettet tre nye lederstillinger, en mellomlederstilling og en koordinatorrolle på fabrikken på Iveland.

VOSS søker en erfaren Project Manager med teknisk bakgrunn. Du vil du ha det overordnede ansvaret for optimal gjennomføring av prosjekter hos VOSS. Som Project Manager vil du være en del av ledergruppen og vil rapportere direkte til fabrikksjef. Les mer om, og søk på stillingen her Project Manager.

Head of Quality innebærer ansvaret for produksjonskvalitet ved VOSS sin fabrikk på Iveland. Du vil bli ansvarlig for daglig drift og opprettholde kvalitetsstandarder knyttet til produksjonen, kilden, laboratoriet og verdikjeden. Les mer om, og søk på stillingen her Head of Quality.

Som Purchasing Manager må du være selvstendig, strategisk og kunne ta gode avgjørelser. I tillegg er det en forutsetning at du har kjennskap til strategisk innkjøp. Som Purchasing Manager vil du være en del av ledergruppen og vil rapportere direkte til fabrikksjef. Les mer om, og søk på stillingen her Purchasing Manager.

Stillingen som Order Management Coordinator krever at du er strukturert og løsningsorientert i ditt arbeid. Du vil ha det overordnede ansvaret for kommunikasjon mellom Costumer Service i New York og fabrikken. Det kreves at du er fleksibel og samarbeidsvillig, samtidig må du også være serviceinnstilt og målbevisst. Les mer om, og søk på stillingen her Order Management.

Som Warehouse Manager må du være strukturert og løsningsorientert i ditt arbeid. Med ansvar for flere medarbeidere vil du gjennom strukturert og effektiv ledelse være en avgjørende bidragsyter til selskapet. Les mer om, og søk på stillingen her Warehouse Manager.

Vil du vite mer om avtalen som er inngått med PepsiCo, kan du lese mer her.

Du kan også følge VOSS Water på Instagram og Facebook.

Les mer om VOSS Water her.