Rektor ved Hesnes Montessoriskole

Rektor ved Hesnes Montessoriskole

Brenner du for å kunne drive en skole hvor frihet, utvikling og et godt læringsmiljø står i sentrum?

Hesnes Montessoriskole, utenfor Grimstad, søker etter en dyktig og inspirerende rektor som ønsker å lede en barneskole hvor alle barn trives og ønsker å lære.

Som rektor er du den pedagogiske og administrative lederen av skolen med ansvar for daglig ledelse av skolen i samsvar med lover og regler, avtaleverk, læreplaner, instrukser og de vedtak som skolestyret gjør. Rektor må drive etter Montessori sine prinsipper og videreutvikle et positivt omdømme av skolen som sikrer en langsiktig og god innsøking til skolen. Din hovedoppgave vil være å skape et godt læringsmiljø hvor både elever og ansatte opplever et godt arbeidsmiljø og utvikling både faglig og personlig. 

Barneskolen som i dag har ca. 60 elever drives etter Maria Montessoris pedagogikk, og er godkjent etter Friskoleloven. Hesnes Montessoriskole har rundt 20 ansatte som hver dag jobber for at den enkelte elev skal ha en god utvikling i et godt læringsmiljø uten mobbing. Skolen ligger nydelig til i naturskjønne omgivelser på Hesnes. Det gamle skolebygget ble renovert sommeren 2013, og skolen har et flott uteområde som elevene er veldig glad i.

Er du en tillitsskapende og troverdig person som evner å skape et godt arbeids- og læringsmiljø samtidig som du har relevant ledererfaring innenfor skolesektoren, kan du være den nye rektoren til Hesnes Montessoriskole.

Les mer om, og søk på stillingen her Rektor