Første uke på jobb i Activepeople for Christian

Første uke på jobb i Activepeople for Christian

«Hei og velkommen! Vi skal bistå VOSS med deres utvidelse på Iveland, og det er viktig at vi kommer i gang så raskt som mulig. Du skal få være med i teamet som jobber med VOSS prosjektet, hvor vi trenger fem nye stillingsannonser, hvorav tre er lederstillinger, samt en solid plan på å nå de riktige kandidatene – prosjektet begynner nå».

Dette var noenlunde det første jeg ble møtt med på min første arbeidsdag fredag 1. desember. Activepeople hadde nettopp fått et større oppdrag fra verdenskjente VOSS Water of Norway, som blant annet innebar utlysning av flere nye lederstillinger. Jeg ble altså ikke møtt en rolig og generell «Hvem-er-vi-og-hvor-vil-vi-powerpoint» etterfulgt av en halvtreig opplæringsperiode, men i stedet fikk jeg delta aktivt i flere spennende prosjekter fra dag én.

Og hvilken første uke det det ble! Ikke bare fikk jeg arbeide med å finne nye kandidater til et verdenskjent norsk selskap, men fikk også ta del i rekrutteringsprosessen og utlysningen av flere nye stillinger samme uke. Det hele endte med at Activepeople fikk tildelt en helside med stillingsannonser i lørdagsversjonen av Fedrelandsvennen. Såpass må det være!

Jeg er utdannet siviløkonom med en spesialisering innenfor strategi og internasjonal ledelse fra Handelshøyskolen i Kristiansand ved UiA, og har også nytt godt at en utvekslingsperiode ved International School of Management i München.

Jeg ser frem til å jobbe med rekruttering og rådgivning for flere spennende bedrifter her på Sørlandet, og mine ambisjoner som rådgiver er å hjelpe Activepeople til å vokse både i regionen og videre ut i Norge. På bakgrunn av min utdanning og interesse for ledelse og strategi, ser jeg virkelig frem til å bistå våre kunder med å foreta grundige, kompetente og solide beslutninger fremover.

Foruten møtet med en bratt læringskurve, har jeg blitt veldig godt tatt imot av alle mine nye kolleger. Vi er ikke så mange her i Activepeople, men det er et firma basert på dyktige folk med veldig mye kompetanse innenfor bemanning, rekruttering og utvikling. Jeg la raskt merke til at alle våre kunder og kandidater får personlig og vennlig oppfølging, samtidig som vi leverer engasjerende og profesjonelle løsninger og resultater. Det at noen av Norges dyktigste innenfor sine fagfelt legger så mye tiltro og ansvar på meg allerede, gir meg en enorm motivasjon.

I Activepeople starter du som trainee fordi man skal lære faget ordentlig, gjennom å faktisk jobbe som rådgiver og ikke fungere som en sekretær eller å jobbe med tiltenkte case-oppgaver. Det er i stedet et stort fokus på at jeg skal bruke kunnskapene og utdanningen min, lære fra mine medarbeidere, arbeide med våre kunder og at jeg etter endt trainee-periode er en selvstendig og troverdig rådgiver. Kundene vil derfor kunne stole på at jeg som ny faktisk kan rekruttering og rådgivning.

Jeg ser positivt på tiden fremover, og har tro på at det blir en hektisk og lærerik periode også etter jul og nyttår. Dere vil garantert høre mer fra både meg og resten av oss her i Activepeople i tiden som kommer.

Vi er alltid aktive og legger ut artikler og stillinger på Linkedin, Facebook, Instagram samt våre hjemmesider www.activepeople.no. Vi har for tiden flere ledige stillinger på våre hjemmesider, så jeg anbefaler deg å gå innom om du er på utkikk etter nye muligheter.

Følg Activepeople på Linkedin, Facebook og Instagram @activepeopleas

Du kan lese mer om meg her og følg meg gjerne på Linkedin


Med vennlig hilsen,

Christian Sivertsen
Trainee Rådgiver Rekruttering og Bemanning