Automasjonsingeniør i Saint-Gobain Ceramic Materials

Automasjonsingeniør i Saint-Gobain Ceramic MaterialsSaint-Gobain Ceramic Materials er inne i en tid med økende etterspørsel etter deres produkter og mange muligheter i markedet. Saint-Gobain ønsker nå å styrke organisasjonen med en dyktig Automasjonsingeniør.

Saint-Gobain er et av verdens største industrikonsern med hovedkontor i Frankrike og avdelinger i 64 land. Konsernet har ca. 170 000 ansatte og omsetter for over 40 mrd. euro. Saint-Gobain er et sterkt varemerke i deres bransje, og har et svært godt renomme. 

Det norske selskapet Saint-Gobain Ceramic Materials AS er ledende aktør innen produksjon av silisiumkarbid. Silisiumkarbid er et viktig material for en fremtidig bærekraftig verden. Selskapet omsetter for ca. 400 millioner og nesten alt som deres 230 ansatte produserer blir eksportert. Det er særdeles fokus på sikkerhet, innovasjon og kvalitet, og det arbeides kontinuerlig for å forbedre produksjonsprosesser.

Stillingen som Automasjonsingeniør vil være sentral i å vedlikeholde og optimalisere Saint-Gobain sine PLS, HMI og SCADA systemer ved fabrikkene i Lillesand og Arendal. Du må sette HMS først og bidra til kontinuerlig forbedringer med fokus på HMS, fag og arbeidsmetoder.

Søknadsfrist er 14. januar 2018 og vi vil intervjue kandidater fortløpende. 

Les mer om, og søk på stillingen her