VikingBad AS søker en strukturert Servicetekniker

VikingBad AS søker en strukturert ServiceteknikerVårt hovedkontor ligger i Grimstad. Nå søker vi en servicetekniker i fast stilling med bosted i området Oslo-Akershus, for å håndtere serviceoppdrag på Østlandet (Hamar-Gjøvik, Kongsberg, Tønsberg, Fredrikstad) og samtidig styrke avdelingen.

VIKINGBAD AS er en stolt, norsk totalleverandør og utvikler av synlige baderomsprodukter og utendørs massasjebad. Vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby våre kunder innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design til en hyggelig pris. Vi har ingen unødvendige eller fordyrende mellomledd mellom produsent og rørlegger. Våre produkter selges utelukkende via fagfolk, og vi er leverandør til alle de store kjente kjedene. Vi er i dag over 40 ansatte og i stor vekst. VikingBad sin visjon er: «Leverandøren alle ønsker å samarbeide med». Vi er et Miljøfyrtårn.

Serviceavdelingen består i dag av 7 ansatte, som koordinerer et landsdekkende servicenettverk. Monteringsvennlige kvalitetsprodukter, bredt sortiment og et landsdekkende serviceapparat har bidratt positivt til selskapets omdømme som en preferert leverandør til fagmiljøene. Les mer på www.vikingbad.no. 

Les mer og søk på stillingen her.