Vi skapte energi på Karrieredagen

Activepeople deltok med egen stand på karrieredagen på Universitetet i Grimstad. Dette gjør vi både for å støtte opp om det flotte initiativet avgangsstudentene tar med å tilrettelegge for et så stort arrangement, og for å møte og bistå studentene.  Vi er stolte over at så mange ivrige studenter kom innom vår stand for en hyggelig og nyttig samtale om karriere. Det var mange fine stands på karrieredagen, men jeg synes at Activepeople sin stand skilte seg ut blant de mange. Vi klarte å lage et miljø som var hjemmekoselig med en liten "sofa" krok med både blomster og lys. En god arena for en samtale om CV, søknader og råd om karrierevalg.
Vi håper på at du som er avgangsstudent tar deg tid til å registrere deg i vår database.  Du øker sjansen til å oppnå drømmejobben så fort som mulig etter avsluttet studier. Etterspørselen etter nye unge talenter vokser stadig, og vi er mer en villig til å hjelpe disse talentene ut i arbeidslivet. Husk at søknadsfristen for å registrere seg for å være med i trekningen av et gavekort på Meny til en verdi av 1,500,- går ut 11. februar. For å være med må du legge inn en CV på stillingen Nye talenter. 

Vi er glade for å ha laget et opplegg hvor visjonen vår “Vi skaper energi” kom tydelig frem på vår stand på karrieredagen 2018. Vi hadde stor trafikk gjennom hele dagen og fikk muligheten til å treffe mange flinke folk med ulik bakgrunn. VI krysser fingrene for at 2018 blir et meget bra år for alle avgangsstudenter som er på jakt etter jobb. Vi i Activepeople er her for å bistå deg!