Påskenytt: Ny energi og flere ledige stillinger i Agder-regionen

Påskenytt: Ny energi og flere ledige stillinger i Agder-regionen

Vi starter påsken med å presentere en utrolig interessant og givende stilling i Valle:

Setesdal Regionråd skal ansette ny Dagleg Leiar og søker i denne anledning etter kandidater som ønsker å drive regionalt utviklingsarbeid i praksis. Har du tro på Setesdal, er fleksibel, engasjert og har kompetanse som kan bidra til dynamikk, vekst og utvikling ønsker vi å høre fra deg.

Søk på stillingen som Daglig leiar - Setesdal Regionråd her.

 

I Kristiansand-området hvor vi for øyeblikket har kunder som ser etter Regnskapsmedarbeidere og Sveiser/Platearbeider til snarlig oppstart. Vi søker stadig etter serviceingeniører med kompetanse innen Software og PLS-programmering til stillinger i Kristiansand. Registrer din CV her, så kontakter vi deg så raskt en mulighet åpner seg.

Søk på stillingen som Regnskapsmedarbeider her.

Søk på stillingen som Sveiser/Platearbeider her.

 

I Arendalsområdet er det stadig bedre tider og vi har flere ledige stillinger i forskjellige bransjer. For ulike kunder søker vi også her etter erfarne Regnskapsførere. Har du erfaring med regnskap og er på leting etter nye muligheter, anbefaler vi deg å søke nettopp denne stillingen.

Søk på stillingen som Regnskapsfører i Arendal her.

Norsafe AS er inne i spennende utvikling og søker ny Vice President Sales for oppgraderingsmarkedet (Brownfield). 
Vice President Sales, Brownfield, er kommersielt ansvarlig for forretningsområdet og skal følge opp selgere både i Norge og internasjonalt. Vice President Sales skal være tett på markedet, forstå trender og være en pådriver for å utvikle forretningsområdet i Norsafe. 

Søk på stillingen som Vice President Sales - Brownfield her.  

 

For en fremadstormende kvalitetsleverandør av mekanisk utstyr til offshore bransjen leter vi nå etter CNC-operatører og erfarne Sveisere. Vi er på jakt etter dyktige kandidater som kan gå inn i kortere og lengre engasjement, med muligheter for fast ansettelse.

Søk på stillingen som CNC-operatør her.

Søk på stillingen som Sveiser her.

 

Er du på leting etter ny jobb i Birkeland så har vi flere ledige stillinger ute her. Vi søker etter Produksjons- og Lagermedarbeidere til en sentral bedrift i Birkeland. 

Søk på stillingen som Produksjonsmedarbeider her.

Søk på stillingen som Lagermedarbeider her.

Videre søker vi etter Skiftleder med god erfaring fra personal og driftsansvar til en industribedrift med tilholdsted sentralt i Agder. 

Søk på stillingen som Skiftleder her.

Vi avslutter Påskenytt med en meget interessant mulighet utenfor Agder fylkene. 

I Båtsfjord Kommune søker vi etter kandidater til den ledige stillingen som Rektor ved Båtsfjord Skole. Som ny rektor skal du først og fremst sørge for at skolen daglig drives på en slik måte at det er et godt læringsmiljø og høy grad av trivsel blant elever og ansatte.

Les mer og søk på stillingen som Rektor på Båtsfjord Skole her.

Lykke til med jobbsøkingen og ha en riktig God Påske! 

Hilsen Activepeople