Kan du lede arbeidet med Industri 4.0 ved Igland Garasjen?

Kan du lede arbeidet med Industri 4.0 ved Igland Garasjen?

Igland Garasjen er Norges desidert ledende leverandør og produsent av garasjer. Vi bygger og leverer garasjer for fremtiden. Nå skal vi styrke arbeidet med å utvikle fremtidens produksjonsbedrift. Dette skal skje gjennom innovasjon,  digitalisering og automatisering. Den viktigste ressursen for å lykkes med dette arbeidet er våre ansatte.

Vi søker nå Prosjektleder innovasjon og digitalisering. Din oppgave blir å lede arbeidet med å ta i bruk ny teknologi som gjør at Igland Garasjen er i front på innovasjon. Dette gjelder selvsagt automatisering i produksjonen, men det dreier seg også om å utvikle nye forretningsprosesser, digitalisering og mye mer. Vi mener også at veien mot "Industri 4.0" er mye mer enn investering i teknologi - det er endrede arbeidsprosesser, kompetanseutvikling, nye forretningsmodeller mm.

Vi er på jakt etter en prosjektleder som har solid kompetanse, gjennomføringskraft samt ønske om å påta seg ulike lederoppgaver i bedriften. Vi mener at dette er en unik mulighet for den rette kandidaten til å bety en forskjell og ha interessante arbeidsoppgaver i lang tid fremover.

Les mer om og søk på stillingen her Prosjektleder innovasjon og digitalisering.

Du kan også lese mer om Igland Garasjen her.