Daglig leder

Daglig leder

I Foss Bad er de opptatt av å skape verdier for kunder og forbrukere gjennom bærekraftig utvikling med fokus på merkevare, produksjon og medarbeidere. De har gjennom 50 år utviklet et sterkt merkenavn innen baderomsmøbler. Dette har gjort dem til den mest kjente merkevaren på baderomsmøbler i Norge, hvor de står for hele verdiskapningen fra idé, utvikling, produksjon og montering til markedsføring og salg. Foss Fabrikker er stolte over at innredninger produseres i Norge fordi det gir dem muligheten til å både kvalitetssikre produktene gjennom hele prosessen, og å bidra til redusert miljøavtrykk. Å ta hensyn til mennesker og omgivelser har alltid vært viktig for Foss Fabrikker. Dette er noe som gjenspeiles i deres produksjonsmetoder.

Virksomheten er en familieeid bedrift og har siden 1999 vært ledet av Tone Foss By. Hun går nå over i en rolle som arbeidende styreleder og vi søker derfor ny daglig leder. Din fremste oppgave som daglig leder vil være å skape verdier i Norge gjennom å videreutvikle merkevaren og fabrikken. For å lykkes som daglig leder må du derfor ha interesse og forståelse for virksomhetens historie og kultur samt eiernes intensjoner. Som daglig leder må du kombinere strategiske oppgaver med operativ hverdagsledelse. Vi søker en daglig leder som har relevant høyere utdanning og toppledererfaring.

Videre ønsker vi at du har god strategisk forståelse om hva som kreves for å være boligeiernes førstevalg. Vi vil også legge stor vekt på at du er en samlende og engasjert leder.

Les mer om og søk på stillingen her Daglig leder.

Summen av erfaring, utmerket design, dyktige mennesker og avansert teknologi er det som gjør Foss bad til en svært konkurransedyktig produksjonsbedrift. Du kan lese mer om Foss bad på deres hjemmeside. 

Du kan lese mer om skifte i ledelsen ved Foss bad her.