Produktteknisk tegner

Produktteknisk tegner

VIKINGBAD AS er en stolt, norsk totalleverandør og utvikler av synlige baderomsprodukter og utendørs massasjebad. De jobber kontinuerlig for å kunne tilby kunder innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design til en hyggelig pris. Vikingbad har ingen unødvendige eller fordyrende mellomledd mellom produsent og rørlegger. Deres produkter selges utelukkende via fagfolk, og er leverandør til alle de store kjente kjedene. De er i dag over 40 ansatte og i stor vekst. 

For å styrke produktavdelingen søker vi nå etter en ny produktteknisk tegner.  Som produktteknisk tegner har du evnen til å se for deg tekniske løsninger i nye og eksisterende produkter samt kunne se monteringsvennlige løsninger opp mot mulig produksjonsmetoder. Hovedoppgaven som produktteknisk tegner vil være å utvikle produkter innen ulike produktgrupper og modellere disse i 2D og 3D verktøy.

Les mer om og søk på stillingen her produktteknisk tegner. 

Monteringsvennlige kvalitetsprodukter, bredt sortiment og et landsdekkende serviceapparat har bidratt positivt til selskapets omdømme som en preferert leverandør til fagmiljøene. Les mer om Vikingbad her.