Sjekk hvorfor DNB sier «Activepeople skaper fantastiske ringvirkninger for Sørlandet»

Sjekk hvorfor DNB sier «Activepeople skaper fantastiske ringvirkninger for Sørlandet»

I Activepeople har vi gjennom god kjennskap til markedet, kompetanse om hva våre kunder trenger for å få jobben gjort OG et drivende ønske om å skape energi rundt oss, klart å skape positive ringvirkninger i regionen i 2017.  
Se DNB sin video ringvirkningene her

 

Activepeople ble etablert på Sørlandet i 2001. Vi leverer tjenester til hele Norge, men det er på Sørlandet vi har vår hovedbase og har knyttet tettest bånd. I opp og nedturer i de ulike sektorene har vi jobbet for å tilby den beste rådgivningen og rekruttere de beste folkene til bedriftene på Sørlandet. Etter noen krevende år for fleste segmenter, som feks leverandørindustri er det igjen optimisme og liv i næringslivet her på Sørlandet.

De siste årene har bedriftene på Sørlandet rustet seg for en ny opptur, og i 2017 var det igjen tid for å ansette nye medarbeidere. Våre kunder hadde nå behov for personell som kunne bidra med energi og ferdigheter tilpasset en ny hverdag, med lavere oljepris og satsning på ny teknologi og innovasjon.

 

Vi bistår virksomheter på i Sørlandet, og resten av Norge, med å rekruttere, utvikle og beholde de riktige menneskene. Med flere gode kunder og samarbeidspartnere innenfor bla. prosess- og næringsmiddelindustrien, offshorebransjen, bygg- og anlegg, tjenesteytende næringer og offentlig sektor har det vært viktig for oss å identifisere mennesker med ferdigheter og erfaringer som gjør dem skodd for den nye oppturen. Gode ferdigheter innen innovasjon, automatisering, digitalisering og effektiv styring er viktig for mange virksomheter på veien mot Industri 4.0. Bedriftene på Sørlandet har igjen vist seg som tilpasningsdyktige og vi tror på gode tider fremover for næringslivet på Sørlandet.  

 

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå din virksomhet i å få jobben gjort?

 

Ta gjerne kontakt på cgs@activepeople.no

 

Ser frem til å høre tilbake fra deg 😊