Hvilke av bildene kjenner du deg igjen i?


Tilhører du generasjonen som såvidt kan huske fasttelefon, og som iallfall bruker fire timer på telefonen hver dag?  Da kan du kanskje hjelpe meg. 

Da jeg vokste opp kastet vi på stikka med femøringer, vi kunne telefonnummer  til vennen våre som vi ringte etter kl 17.00 for da var det rimeligere og favorittserien vår var “Vi på Saltkråkan” 

Min generasjon tror på hardt arbeid. Vi tror vi kan mye, om ikke alt, og vi sliter litt med å forstå hvordan vi skal lykkes i et arbeidsliv hvor vi snart har fem svært ulike generasjoner på de samme arbeidsplassene. Det er sånne som meg som i all hovedsak styrer bedrifter og offentlige virksomheter. Babyboomers, som vi blir kalt, tror i tillegg til hardt og mye arbeid også på at fysiske møter er viktig. Hovedutfordringen vår er om vi ikke evner å tilpasse oss de neste generasjoner, så vil vi ikke lykkes med å rekruttere og utvikle den nødvendige kompetanse.  Det hjelper lite å lese og snakke om Industri 4.0 om en ikke får med seg de som faktisk skal utføre jobben. Mens vi synes det er stas å jobbe lenge et sted, ja gjerne så lenge at en får en gullklokke, vil du som vokste opp med Hanna Montana og brukte opp kontantkortet ditt på kule ringelyder, sannsynligvis aldri være lengre enn sted enn maks 4 år.

I Activepeople har vi dyktige medarbeidere  som representerer både de som så på Pompel og Pilt på barne TV, de som spilte Donkey Kong på Nintendo og de som så på One Three Hill etter skolen. Men vi mangler en generasjon Z.

Hva trenger jeg hjelp til?

I Activepeople vil vi bli skikkelig gode på sosial medier. Vi vil være de beste på å forstå hvordan vi skal klare å tiltrekke oss oppmerksomheten til generasjonen som er ekstremt optimistiske og tror alt går bra, men gir deg kun 8 sekunder på å fange deres interesse. Vi vil være de som rekrutterer de beste unge talentene, og vi vil være de som gir de beste rådene om hva skal til for å lykkes med ledelse av ulike generasjoner til de som synes “10 i skuddet”  var stedet hvor en fikk bra musikk. Kan du hjelpe oss med det? 

Hvem er du?

Du er en kløpper på Snapchat, og du bruker det ikke på samme måte som meg som tar bilder som dette:

Du synes Apple er et godt verktøy, og kan lage film og gode bilde presentasjoner på “no time”

Du er “på hele tiden” og har lyst til å få til noe med produktene og løsningen dine

Du velger selv når du vil jobbe for oss, så denne oppgaven passer godt å kombinere med skole eller hva annet du har valgt å holde på med

Er du vår Z?

Send en melding til Kristin på 91894305 eller kristin@activepeople.no