I kveld skal det hele avgjøres!

I kveld skal det hele avgjøres!

Vi ønsker vår medarbeider Eirik Heia Pedersen og hans team masse lykke til i kampen om sluttspillet og mesterligaplass i Elverum i kveld.

ØIF Arendal slo Elverum 33-29 i en spennende returkamp og tvang fram en tredje og avgjørende kamp i sluttspillfinalen i håndball 18. mai. Eirik Heia Pedersen viste vilje og muskler da han kjempet seg forbi to motspillere og satte inn 29-28. Det skulle bli ledelsen ØIF Arendal aldri ga fra seg.

Kampen om sluttspillet og mesterligaplass avgjøres i Elverum i kveld. Elverum jager nå sin sjuende sluttspilltriumf på rad, men ØIF Arendal har veldig lyst til å stoppe rekken. ØIF Arendal tvinger for andre året på rad frem en sluttspillfinale nummer tre mot Elverum. Nå kan de stjele den gjeve sluttspillseieren og Champions League-plassen fra seriemesteren

ØIF Arendal har klart det meste. De har spilt alle europacupkampene, vunnet serier og vunnet cup. Men de har ikke vunnet sluttspillet og ikke spilt Champions League. Dette er drømmen til de alle i «gutteklubben», og det å vinne i kveld vil bety enormt mye for håndballguttene fra Arendal.

Les mer om statistikken mellom Elverum og ØIF Arendal i Terningen Arena her.

Vi ønsker dere masse lykke til i kampen mot Elverum i kveld!