Kjøkkenselger hos Carlsen Fritzøe ArendalCarlsen Fritzøe Arendal søker etter en dyktig og ambisiøs Selger av Sigdal kjøkken, til privat- og proffmarkedet. Vi ser etter deg som har solid erfaring fra bransjen og som ønsker å gjøre Carlsen Fritzøe Arendal til Sørlandets ledende kjøkkenleverandør for privat- og proffmarkedet. Rådgivning, befaringer og forslagsutarbeidelse ut mot kunder vil være sentrale deler av hverdagen.

Carlsen Fritzøe Arendal er en godt etablert byggevarekjede innenfor sitt virkeområde og holder til i store, moderne lokaler på Stoa i Arendal. Her vil du bli en del av et solid selskap og en svært kompetent arbeidsplass. Sigdal Kjøkken er blant Norges mest kjente kjøkkenvaremerker, og inngår i Nobia som er Europas største kjøkkenkonsern.

Vi ser etter deg som er en erfaren selger, gjerne med bakgrunn i interiør, byggevare eller kjøkken. Dette er muligheten din til å ta et nytt steg i din karriere og ta en sentral rolle i å utnytte potensialet som ligger i markedet. Har du erfaringen Carlsen Fritzøe Arendal ser etter, og vil ta et nytt steg i karrieren?

Les mer, eller søk på stillingen innen 30. juni, her.

Kontakt gjerne Christian Sivertsen i Activepeople på 918 94 303 for mer informasjon.