Regnskapsførere med teft for IT og sans digitalisering? Flere ledige stillinger hos Agder Økonomi

Regnskapsførere med teft for IT og sans digitalisering? Flere ledige stillinger hos Agder Økonomi

Agder Økonomi er blant Sørlandets største regnskapsselskap og fokuserer på å være personlige og nære, samtidig som de tilbyr moderne og digitaliserte løsninger for deres kunder. Etter en sterk vekstperiode er det nå et behov for flere medarbeidere og vi vil på vegne av Agder Økonomi ha kontakt med både erfarne Regnskapsførere og en Trainee.

Som Agder Økonomi sin nye regnskapsfører skal man være en pådriver for økt digitalisering, ha solid regnskapserfaring samt kunnskaper og erfaring innen relevante IT områder. Hos Agder Økonomi vil du få muligheten til å være sentral i utviklingen og å ta i bruk teknologi og systemer både internt og eksternt. Du vil også få ansvar for oppfølging av egen kundeportefølje. Ønsker du en sentral rolle i utviklingen av et solid regnskapsfirma på Sørlandet, ønsker vi at du søker på stillingen som Regnskapsfører.

Klikk for å søke på stillingen som Regnskapsfører


Er du nyutdannet innenfor regnskap, økonomi eller revisjon og ønsker å gjøre en karriere innenfor regnskap, vil vi at du kontakter oss og søker på stillingen som Trainee. Vi søker en Trainee som er sulten og markedsorientert, kombinert med en sterk forståelse for IT og systemer. Kan du bidra med «ung kraft», lyst og positivitet inn i Agder Økonomi? Da ønsker vi at du søker på stillingen som Trainee.

Klikk for å søke på stillingen som Trainee