Er du vår neste Administrasjonskoordinator?

Er du vår neste Administrasjonskoordinator?

Vi i Activepeople har det travelt om dagen, og det er vi glade for. 


For å sikre at vi alltid leverer med kvalitet og energi til våre kunder og kandidater, er vi avhengig av en dyktig Administrasjonskoordinator som har stålkontroll på våre kontorlokaler, våre prosesser og alt administrativt arbeid. 

Vi ønsker å bli bedre i sosiale medier og du må derfor vite hvordan vi kan treffe ulike målgrupper i sosiale medier, slik at vi når ut til de beste søkerne. Du vil være ansvarlig for å lage annonsene etter innspill fra rådgivere på rekruttering. Som Administrasjonskoordinator i Activepeople skal du sørge for orden i alt fra innkalling og oppfølging av kandidater, forskjellig dokumentarbeid, og administrere våre ulike digitale medier.

Hos oss vil du få mulighet til å påvirke i forbedrings- og effektiviseringsprosesser, og være en aktiv driver i digitaliseringsarbeidet. Du trives med og er dyktig til å holde nettsiden og våre sosiale medier oppdatert, og vet til enhver tid hvilke stillinger vi har ute, og hvor vi er i de enkelte rekrutteringsprosessene.

Alle våre kunder og samarbeidspartnere skal oppleve at du er serviceminded  Du vil jobbe tett opp mot Agder Økonomi på alle tjenester knyttet til økonomi. 

Vi ser etter deg som trives i en hektisk, uforutsigbar og variert hverdag. For å lykkes i rollen må du har en stor porsjon egeninitiativ og driv.


Ønsker du å bli med på laget vårt? Les mer om hva vi mener med stålkontroll i stillingsannonsen ved å klikke nedenfor. 

Klikk for å søke på stillingen som Administrasjonskoordinator