Talentrådgivning: Dette er ingen stillingsannonse. Dette er en invitasjon til et spennende samarbeid

Talentrådgivning: Dette er ingen stillingsannonse. Dette er en invitasjon til et spennende samarbeid

I Activepeople sier vi at «vi skaper energi». For en arbeidsgiver betyr dette at vi finner og anbefaler kandidater som kan bidra med noe ekstra, som skaper positivitet og resultater for bedriften. Vi ser derfor alltid etter nye kandidater som har det lille ekstra, enten i form av personlighet, utdanning eller en interessant erfaring. Denne sommeren ønsker jeg å fokusere på å komme i kontakt med nyutdannede og uerfarne kandidater som har det lille ekstra. Jeg velger å kalle det for - et Talent.

Er du et Talent?

Som rekrutteringsrådgiver ønsker jeg å bli bedre kjent med deg, lære hva du kan og hva du ønsker å gjøre, og ikke minst hjelpe deg videre i din karriere. Jeg ønsker å samarbeide med deg, og bistå deg i jobbsøkerprosessen. Se på meg som en karriererådgiver og din "jobbagent". La oss bruke sommeren til å bli bedre kjent, slik at vi sammen kan starte et prosjekt hvor du styrker mulighetene dine til å ende opp i en spennende stilling. 

Hva.
Karriererådgivning og oppfølging ut mot kunder og bedrifter

Hvem.
Nyutdannede, i avsluttende studier eller har noen få års jobberfaring etter endt studier. Du ønsker å bygge en karriere på Sørlandet.

Hvordan.
Vi inngår et samarbeid hvor vi kartlegger dine ferdigheter, egenskaper, ønsker for fremtiden og inngår en dialog om hvilke bedrifter og stillinger det kan være fordelaktig å jobbe opp imot. 

Jeg vil fungere som en slags "jobbagent" og vil jobbe aktivt for å fremme deg mot Activepeople sine kunder og andre bedrifter på Sørlandet.

Krav.
0-3 års arbeidserfaring (etter endt utdannelse)
Høyere utdanning fra universitet/høyskole
Foruten at du har en utdannelse fra universitet/høyskole og er villig til å være åpent og positiv, stiller jeg ingen andre krav. Vi inngår et uformelt samarbeid hvor vi jobber mot et mål om å få deg til å bli ansatt eller mer ettertraktet på jobbmarkedet.


Høres dette interessant ut? Registrer din CV her, ta kontakt med meg på Linkedin eller ring meg på 918 94 303 for å finne ut mer. Benytt denne sjansen til å øke sjansene dine for å lande en spennende stilling!

Klikk for å registrere din CV