Egde Consulting gleder seg over å ha fått 4 nye medarbeidere i september, men trenger fortsatt flere dyktige medarbeidere.

Egde Consulting gleder seg over å ha fått 4 nye medarbeidere i september, men trenger fortsatt flere dyktige medarbeidere.

Activepeople er stolt over å ha bidratt til å ansette 4 nye medarbeidere til Egde Consulting gjennom rekrutteringskampanje i sommer. Vi er fornøyd med vårt pågående samarbeid med Egde Consulting og ser nå frem til å finne enda flere gode medarbeidere til Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester. 

Egde Consulting har løpende behov for flere erfarne utviklere til å løse utfordringer og skape løsninger. Vi søker webutvikler og Azure / .NET utvikler som kan bidra til verdiskapning ved å forbedre, fornye og forenkle. Egde Consulting tilbyr spennende arbeidsoppgaver og karrieremuligheter hvor du vil kunne utvikle din faglige og personlige kompetanse i et motiverende og faglig sterk miljø.

Egde Consulting har et stort og aktivt engasjement for å videreutvikle og sette regionen «på kartet» - både nasjonalt og internasjonalt. De engasjerer seg i forsknings- og innovasjonsprosjekter og samarbeider tett med forskningsinstitusjoner og universiteter. Egde Consulting er aktive i flere klynger som f.eks Digin, GCE NODE, Eyde-nettverket og Norwegian Smart Care Cluster. De har et godt og nært samarbeid med Universitetet i Agder. I tillegg tar de samfunnsansvar ved å skape interesse for teknologi blant unge gjennomå engasjere seg i lokale kodeklubber for unge og i Hackathons sammen med studentforeninger.

Har du lyst til å bli en del av Sørlandets ledende kompetansemiljø, og jobbe med Sørlandets mest kjente merkevarer og nasjonale virksomheter? Er du nytenkende og nysgjerrig på anvendelse av teknologi? Send oss en søknad og vi tar gjerne en prat.

 

Webutviklere 

Azure / NETt utviklere