2 mekaniske ingeniører søkes

MacGregor er en stor aktør innen marine- og offshorebransjen og tilbyr verdensledende ingeniørtjenester og løsninger fra kjente merkenavn som MacGregor, Hatlapa, Porsgrunn, Pusnes og Triplex. Ved å samarbeide med oss får verft, oljeselskaper, og andre operatører i markedet en mulighet til å optimalisere sikkerhet, lønnsomhet, produktivitet og miljømessig bærekraft gjennom våre produkters livsløp.

MacGregors ingeniørtjenester og løsninger for å håndtere skipsfrakt, offshore lasthåndtering, lasting/lossing av olje og offshore forankringssystemer er alle designet for å operere under krevende forhold. Designed to perform with the sea.

MacGregor er en del av Cargotec. Cargotec (Nasdaq Helsinki: CGCBV) salg i 2017 utgjorde om lag 3,2 milliarder EUR, og sysselsetter over 11 000 mennesker. www.cargotec.com 

MacGregor og Pusnes har begge en lang historie med ingeniørkunst og innovasjon. I 2013 ble Pusnes en del av MacGregor konsernet og i 2016 flyttet de inn i nye og moderne lokaler i Barbu i Arendal. Etter en krevende markedssituasjon har MacGregor nå behov for å styrke deres engineering avdeling innen ‘mooring and loading solutions’. Vi søker både en senior mekanisk ingeniør og en mekanisk ingeniør. Begge stillingene vil få muligheten til å jobbe med internasjonal ledende teknologi og bidra til fremtidens løsninger.

Ønsker du å bli med på å utvikle fremtidens offshore fortøyning-og lasteteknologi? Send oss en søknad og vi tar gjerne en prat.

Senior mekanisk ingeniør

Mekanisk ingeniør

 

Les mer om McGregor: https://www.macgregor.com/