Visste du at Umoe Mandal er verdensledende på materialteknologi?

Selskapet har både produksjons- og kontorlokaler som ligger idyllisk plassert ved sjøkanten i Mandal. Her kan du sitte i møterommet eller på kontorplassen og se de ferdige produktene ligge til kai klare for å operere i ulike markeder i hele verden. De har siden de startet som et verft i 1989 designet og levert revolusjonerende fartøy til noen av de mest krevende mariner i verden. Mer enn 30 års erfaring har lagt grunnlaget for videreutviklingen inn i høy-ytelses kommersielle Crew Transport Vessels (CTV). Deres nye generasjon av WAVECRAFT™ CTVs er designet for å betjene Fornybar, Olje & Gass og passasjer sektorene.

 

Umoe Mandal er spesialisert innen kompositt skrogmaterialer og avanserte komponenter for anvendelser innen marine, offshore, akvakultur, og forsvarsindustrien. Selskapet har forankring i regionens lange historie innen båtbygging og har utviklet spesialiserte produksjonsteknikker og en unik produksjons- og engineerings kompetanse innen konstruksjoner basert på komposittmaterialer. 

 

Kan du tenke deg jobb i Mandal hvor du vil lede komplekse prosjekter?

 

Nettopp fordi Umoe Mandal gjennom mer enn 30 år har levert de beste løsninger for sine kunder er det en stor etterspørsel etter nye prosjekter. De trenger nå en prosjektleder som har evne til å skape en prosjektkultur som preges av sterk driv for å lykkes og prestere bedre enn forventet. 

Som prosjektleder for UMOE Mandal vil du få stor grad av variasjon både i prosjekter og arbeidsoppgaver hvor du vil kunne utvikle din faglige og personlige kompetanse både på utvikling, engineering og produksjon.

Du vil ha alle disipliner nær deg og kunne følge prosjektet fra utviklingsfasen til produksjon og leveranse på nært hold.

Send oss en søknad og vi tar gjerne en prat.

Ler mer om UMOE Mandal her.