Egde Consulting opplever økende oppdragsmengde i digital verdiskapning

Sørlandets ledende selskap innen digitale tjenester, Egde Consulting, ansatte i 2018 i snitt en ny medarbeider i måneden. 12 nye kolleger har blitt med på laget for å utvikle morgendagens løsninger, og Egde vil gjerne ha deg med på laget i 2019.

 

Hos Egde får du muligheten til å delta i regionens mest utfordrende og prestisjetunge digitale prosjekter som former morgendagens virksomheter. Kunnskapsdeling og utforskning av ny teknologi og nye metoder sammen med dine kolleger er en integrert del av kulturen i Egde.

 

Selskapet har et godt og nært samarbeid med Universitetet i Agder. I tillegg tar de samfunnsansvar ved å skape interesse for teknologi blant unge gjennom å engasjere seg i lokale kodeklubber for unge og i Hackathons sammen med studentforeninger.

 

Har du lyst til å bli med Egde i deres visjon; utvikle Sørlandet til den mest attraktive regionen for digital verdiskapning? Bli med Egde å skape verdi for, fornye og forenkle deres kunders virksomhet i 2019. Les mer om Egde på www.egdeconsulting.no

 

Les mer om stillingene:

 

Software utviklere (Full-stack utviklere, front-end utviklere, web- og app-utviklere)

Nyutdannede innen software utvikling og digitalisering

Rådgivere

Prosjektleder