Kan du være en viktig nøkkelspiller for at Nøsted & skal nå ambisjonen om å ha produkter og løsninger som er bedre enn det konkurrentene har?

Nøsted & er et industrikonsern med sterke merkevarenavn som Trygg, Fram og Igland.Selskapet har ca 400 ansatte og har hovedkontor i Mandal.

Selskapet har i mer en 80 år levert løsninger som sikrer verdier og ivaretar mennesker, utstyr og natur under krevende forhold. 

Gjennom å kombinere lokal og global ingeniørkunst og produksjonskapasitet skal de sikre konkurransekraft også i et marked i stadig endring. De har dyktige medarbeidere innen alle segmenter som i tillegg til å levere godt på deres arbeidsområde bidrar for å bygge en vinner-kultur. Alle som jobber i Nøsted & skal kjennetegnes av verdiene Innovasjonskraft, Medarbeiderskap og Vilje.

Selskapet satser sterkt på teknologiutvikling - hele tiden med ambisjon om å levere de beste løsningene til kundene. De har en egen avdeling for teknologi og utvikling med ca 15 årsverk. De kan vise til betydelig FoU- aktiviteter og deltar i nasjonale forskningsprosjekt. I Nøsted & jobber teknologi og utvikling tett sammen med produksjonsmiljøet. De både utvikler og produserer i “eget hus”.

Selskapet har store ambisjoner om vekst. For å lykkes skal de nå opprettet tre nye stillinger i avdelingen for teknologi og utvikling. 

Lyst til å bli med på å skape industri fra Mandal? Les mer her

Leder produktutvikling

Leder mekanisk design

Leder digitalisering