Lyst på ny jobb i 2019? Vi har mange muligheter å tilby i inngangen til 2019

Vi er i ferd med å avslutte 2018 og et nytt år ligger foran oss. Vi ønsker hverandre godt nytt år, men til syvende og sist er det opp til hver enkelt av oss å gjøre 2019 til et godt år. For noen vil det bety å søke nye muligheter i arbeidsmarkedet slik at man er fornøyd med sin egen karriereutvikling.

 

2018 var året hvor arbeidsmarkedet igjen har snudd i positiv retning. Selv om både oljepris og børs har opplevd fall mot slutten av året så har 2018 samlet sett gitt økt aktivitet og lavere arbeidsledighet. På Sørlandet pågår det store infrastrukturprosjekter og vi ser økende aktivitet i offshore leverandørindustrien. Teknologinæringer er i vekst, nye virksomheter ser dagens lys og eksisterende næringsliv utvikler nye løsninger tilpasset fremtidens behov. Vi i Activepeople er stolte av å bidra til vekst og vi har hatt det travleste året noensinne. Heldigvis ser vi at den høye aktiviteten fortsetter inn i 2019 og vi gleder oss til nok et år med godt samarbeid med næringslivet på Agder.

 

Dersom du er en av de som vurderer ny jobb i det nye året så har vi mange interessante stillinger vi kan presenterer for deg i inngangen til 2019. Ikke nøl med å melde din interesse eller ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale rundt noen av nedenforstående stillinger.

 

Her er et utvalg av våre ledige stillinger:

 

Nøsted &                                          Tekniske lederstillinger. 

Egde Consulting                              Prosjektleder, rådgivere og software utviklere

Red Rock Marine                             Serviceteknikere.  

Maritime Protection                         Prosjektingeniør

MacGregor                                       Senior Business Controller

Activepeople for kunder                 Regnskapsførere. 

 

Med disse mulighetene ønsker vi alle en fin nyttårsfeiring og et godt nytt år