Lyst til å være med å utvikle Panterra videre?

SR Bank sitt konjunkturbarometer viser at det vil være vekst i næringslivet i 2019. Dette gjelder også for Sørlandet og det betyr økt etterspørsel etter arbeidskraft. Et eksempel på dette er Panterra som gjennom omstilling og satsing på nye markeder, samt en økt etterspørsel i offshore leverandørindustrien, har behov for nye medarbeidere.    

Før selskapet ble etablert i 2008 hadde de en lang historie som mekanisk verksted. Nå leverer Panterra skreddersydde komponenter og utstyr til kunder med høye krav. De samarbeider tett med kunde helt fra idefase til ferdig installert utstyr hvor de produserer skreddersydde komponenter og utsyr. De er godt etablert i offshore- og prosessindustrien samt innen fornybar energi. Nå opplever selskapet økt etterspørsel som danner grunnlaget for langsiktig vekst.


Account Manager i Panterra arbeider i grensesnittet mellom selskapet og kunden. Du må forstå kundens behov og sammen med dine kollegaer i Panterra skape gode tekniske løsninger for kunden.  

Som en inspirerende Account Manager i Panterra spiller du på lag med dine dyktige kolleger. Du vil ha ansvar for salg, tilbud og prosjektgjennomføring. Dersom du ønsker å jobbe for et selskap som leverer til kunder med høye krav, som har godt arbeidsmiljø og hvor du vil få muligheten til å utvikle deg faglig så er dette en god mulighet for deg.

Send oss en søknad og eller ta kontakt for en konfidensiell og uforpliktende prat.


Som CNC operatør for Panterra vil du arbeide med alt fra små og relativt enkle operasjoner til store og komplekse prosjekter. Behersker du dreibenk, fres, bedfres og/eller dreibenk (mølle)?

 

Det tilbys trivelig arbeidsmiljø og muligheten til å utvikle deg faglig.

Send oss en søknad eller ta kontakt for en konfidensiell og uforpliktende prat.