CSUB lykkes i nye markeder.

De startet som Sørkomp i 2003 med hovedfokus på subsea-produkter i kompositt. Selv om oljemarkedet har vært noe ustabilt har de gradvis vokst. Deres metoder for å vakuumstøpe strukturer i glassfiberarmert polyester gjør det kostnadseffektivt å erstatte konvensjonelle materialer som stål og betong i bærede konstruksjoner; og den økende kostnadsbevisstheten i oljebransjen gjør at dem er mer åpen for CSUB sine produkter. 

 

Gjennom målrettet produkt-og markedsutvikling er det derimot ikke bare olje og gass industrien CSUB leverer til i dag. De har våget å satse i nye markeder som akvakultur, maritim sektor og landbaserte strukturer.

 

Fra hovedkontoret på Tyholmen i Arendal, med panoramautsikt ut Galtesund, ledes selskapet og nye løsninger utvikles i tett samarbeid med kontoret i Haugesund samt produksjonsstedene i Litauen, Eydehavn og i Haugesund. CSUB er stolte av hva de har fått til av utvikling og leveranser til krevende kunder i hele verden. Selskapet er i vekst og skal derfor tilsette flere medarbeidere i viktige roller. Dersom du har lyst til å være med på reisen i et fremoverlent selskap med muligheter for påvirkning kan dette være en god mulighet for deg.

 

 

Prosjektleder

I denne rollen skal du ha kontroll på kvalitet, fremdrift og økonomi i prosjektene og være «hands-on» på dokumentasjon, engineering, produksjon og logistikk. Dette krever at du evner å være selvstendig, ansvarsbevvist og resultatorientert. Nøkkelen til å lykkes er god kommunikasjon med kunden, underleverandører og interne bidragsytere.

 

Er du åpen for nye ideer, og nysgjerrig på anvendelse av kostnadseffektiv teknologi, samarbeidsorientert og har et ønske å dele kunnskap og erfaring med andre?

 

Send oss en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat.

 

 

Salgsingeniør

Som salgsingeniør er du ansvarlig for å følge opp nye og etablerte kunder og gjennomføre salgs- og tilbudsprosesser. Stillingen vil hovedsakelig jobbe mot internasjonale selskaper i olje- og gass næringen men andre markedsområder kan også være aktuelt. 

 

Er du åpen for nye ideer, og nysgjerrig på anvendelse av kostnadseffektiv teknologi, samarbeidsorientert og har gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk?

 

Send oss en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat.