Kan du ta oss fra 100 til 200?

Gjennom våre tre forretningsområder; rådgiving, rekruttering og bemanning, har Activepeople et unikt konsept. Markedet etterspør våre tjenester og det har resultert i betydelig vekst. Gjennom forretningsområdet bemanning har vi levert skreddersydde løsninger for private og offentlige virksomheter på Sørlandet siden 2001. De siste to årene har vi tredoblet omsetningen på forretningsområdet bemanning. Vi er stolte av det vi har fått til, men vi ser samtidig at mye fortsatt er ugjort og at mulighetene for videre vekst er store. For å utnytte mulighetene trenger vi enda flere kloke og løsningsorienterte folk med på laget.

Kan du ta oss fra 100 til 200?

Til en nyopprettet stilling søker vi Leder for forretningsområdet bemanning. Våre dyktige medarbeidere har sørget for at vi i dag er nesten 100 ansatte og med deg som leder på bemanning har vi tro på at vi kan doble antall ansatte. I tillegg til å nå ambisiøse vekstmål skal du som leder til enhver tid sikre at alt vi gjør er i tråd med gjeldende lover, forskrifter, etikk og de standarder vi som selskap skal etterleve.   


Vi kan tilby en interessant, hektisk og givende lederstilling hvor ingen dager er like og hvor du får stor grad av frihet under ansvar.

Ta gjerne en uforpliktende prat med daglig leder, Lars Inge Holte, på telefon 918 94 306.

Vennligst søk stillingen her innen 26.juni 2019.06.17