Vil du bli med på seilasen?

Vil du bli med på seilasen?

DESS Aquaculture Shipping er i sterk vekst, og vi søker dyktige medarbeidere med stort pågangsmot.

DESS Acuaculture shipping AS er et rederi i solstadgruppen som eier og opererer moderne skip som benyttes i oppdrettsnæringen i Norge, Skottland, Australia og Canada. Selskapet ble etablert i 2016 med hovedkontor i Grimstad hvor man har bygget opp en unik kompetanse innen segmentene brønnbåt, prosessbåt og større servicebåter. Selskapet har i dag fire skip i operasjon og ytterligere åtte skip under bygging, hvorav fire vil bli levert i løpet av 2019.

På Sørlandet kjenner vi selskapet som et ekspansivt offshorerederi som opererte PSV og AHTS fartøyer world wide. Gjennom innovasjons- og handlekraft har man etablert et rederi med spesialtilpassede fartøyer til oppdrettsnæringen i hele verden. Suksessen skapes av medarbeiderne i selskapet gjennom fokus på kostnadseffektivitet, bærekraft, kvalitet og handlekraft.

Som medarbeider i Dess Aqua spiller du en viktig rolle i selskapet. Utvikle beste praksis for drift av moderne fartøyer, tilpasse fartøyer til markedets behov og sikre konkurransekraft og trygg drift er noen av områdene alle medarbeidere bidrar på.

Les mer om stillingene  som 

Fiskehelsespesialist

Innkjøper

Teknisk inspektør

Controller/Accounting Manager