Vil du bli med på seilasen mot å bli et verdensledende rederi?

DESS Aquaculture Shipping er i sterk vekst, og vi søker dyktige medarbeidere med stort pågangsmot.

DESS Acuaculture shipping AS er et rederi som eier og opererer moderne skip som benyttes i oppdrettsnæringen i Norge, Skottland, Australia og Canada. Selskapet ble etablert i 2016 med hovedkontor i Grimstad hvor man har bygget opp en unik kompetanse innen segmentene brønnbåt, prosessbåt og større servicebåter. Selskapet har i dag åtte skip i operasjon og ytterligere fire skip under bygging. I tillegg utvikler man et komplett rederi med alle hovedaktiviteter i egen regi som gjør at vi har behov for å styrke organisasjonen i Grimstad med flere dyktige medarbeidere.     

På Sørlandet kjenner vi selskapet som et ekspansivt offshorerederi som opererte PSV og AHTS fartøyer world wide. Gjennom innovasjons- og handlekraft har man etablert et rederi med moderne og spesialtilpassede fartøyer til oppdrettsnæringen i hele verden. Suksessen skapes av medarbeiderne i selskapet gjennom fokus på kostnadseffektivitet, bærekraft, kvalitet og handlekraft.

Som medarbeider i Dess Aqua spiller du en viktig rolle i selskapet. Utvikle beste praksis for drift av moderne fartøyer, tilpasse fartøyer til markedets behov og sikre konkurransekraft og trygg drift er noen av områdene alle medarbeidere bidrar på.

Les mer om stillingene  som 

Finance Controller     Søknadsfrist gikk ut 10.2.2020. dersom du likevel er interessert i stillingen kan du sende e-post til Lars Inge i Activepeople på lih@activepeople.no og melde din interesse.

Payroll and Crew Coordinator

Les mer om DESS Aqua her: www.dessaqua.com