Det skal bli vanlig hverdag igjen

Det skal bli vanlig hverdag igjen

Dette bildet er tatt utenfor vårt kontor i Grimstad fredag morgen. Hadde det vært en vanlig fredag hadde vi vært mange på kontoret, vi hadde snakket om oppdrag som vi hadde løst, og om neste ukes oppgaver. Over kaffekoppen litt utpå dagen hadde vi snakket om hvor deilig det var at YR meldte så fint vær både langs kysten og på hytta på Hovden.

De aller fleste sitter på hjemmekontor, den enkelte av oss i Activepeople følger opp våre kunder og gjør vårt beste for å bidra i en kaotisk og uoversiktlig hverdag. Ingen av oss skal på hytta eller ut med vennegjengen for å kose oss i vårsola. For nå er det en livsviktig dugnad. 


Vi er imponert over hvordan alle bidrar i dugnaden som Norge har satt i gang👏

Endel av dugnaden er også å bidra til å holde hjulene i gang. Der det er mulig. En rekke av våre kunder har måtte stenge ned, sette ting på vent og ta vanskelige avgjørelser. Likevel er det en sterk drivkraft på hver eneste lokasjon. Dette skal vi klare. Det finnes løsninger. De skal vi finne sammen.
 
Siden bildet er fra Grimstad er det også naturlig å bruke eksempler fra Sørlandsbyen som viser hvor flinke folk er til å raskt flytte ut av avmaktsfølelsen og redselen som lett kan fange oss alle nå, og omsette det til handlekraft. 

Butikker i små Sørlandsbyer som Grimstad er avhengig av at både lokal- befolkningen, hyttefolket og turister handler akkurat i deres butikk. Nå kommer ikke turistene eller hyttefolket, og lokalbefolkningen holder seg all hovedsak hjemme. Butikkeiere er løsningsorientert og har på kort tid startet egne nettbutikker, felles portaler som Shopgrimstad, hjemkjøring og tilpasset seg den utfordrende situasjonen de står overfor. Hvis vi ønsker å ha et hyggelig sentrum der vi bor, med butikker også når hverdagen er tilbake er det ekstra viktig at når vi handler så handler vi lokalt.

Det å holde hjulene i gang er også posisjonere seg for både å komme gjennom denne krisen, og for å være klar til å gjøre god butikk når hverdagen er mer normalisert.

Akkurat nå har vi flere ledige stillinger som vi skal rekruttere til. Kanskje de kan være noe for deg eller noen du kjenner.  Les mer

Ledige stillinger - noe for deg eller noen du kjenner?

Følg de til enhver tid gjeldene råd fra landets helsemyndigheter. Ta vare på de rundt deg.

Det skal bli hverdagen igjen. Det gleder vi oss til. Vi tror kanskje vi alle er blitt litt rausere, klokere og flinkere til å bry oss etter at vi er gjennom dette.