Bruk dagene godt!

Bruk dagene godt!


Er du en av «hverdagsheltene» som jobber på butikken, sykehuset eller kjører buss og fremdeles er i full jobb? Eller er du permittert, usikker på egen jobbfremtid og den økonomiske situasjonen? Uansett hva din hverdag er akkurat nå så er det viktig med gode vaner, og et fokus på at dette skal gå over. Hverdagen skal komme tilbake. Ikke i den form den har vært, men kanskje til noe bedre.

I krevende dager er det ekstra viktig med selvdisiplin og med en tro på bedre dager. I den forbindelse har vi tatt en prat med Iman Mafi. Iman er til daglig fotballspiller i FK Jerv. Vi i Activepeople er, i tillegg til være offisiell Jerv sponsor, også personlig sponsor for Iman. 

Iman representere det vi og mange av våre kunder ser etter i dyktige kandidater. Han har jobbet målrettet og kombinert det å spille fotball i USA med å ta en attraktiv utdannelse.

Iman er opptatt av å videreutvikle seg både som spiller, lagkompis og for en spennende karriere på sikt.  En av teoriene vi bruker mye i våre leder-program er Growth Mindset av Carol Dweck. Dette er et tema som også Iman er opptatt av.


Hvordan vil du definer Growth Mindset, Iman?

 
"Fixed mindset is looking to prove, while growth mindset is looking to improve"


«I motgang så er det viktig å se på hva man gjør bra for å kunne holde motet oppe på dine medarbeidere. Da jeg var ute en hel sesong med ryggoperasjon og lyskeproblemer syntes jeg det var vanskelig å være der for mine lagkamerater på banen. Etter møter med en psykolog (Bill Beswick) fikk jeg i oppgave å bidra til laget med det jeg kunne selv om jeg var skadet. Når det var pauser underveis i treningene snakket jeg med laget som ledet hva de kunne gjøre bedre. Til det laget som tapte lettejeg etter positive hendelser for å spre positivitet og tro på at man kunne snu en dårlig situasjon til noe bra.»

Hvordan jobber du i hverdagen hjemme i Grimstad?

«Jeg er heldig som får være Jerv-spiller. Vi er et lag med store ambisjoner og god treningsmoral. Jeg jobber hardt for å bli best mulig som fotballspiller og bidra til laget og kameratene. I tillegg følger jeg daglig med på Instagram-kontoen til Activepeopleutvikling. Her opplever jeg å få gode tips som motiverer meg og som jeg lærer noe nytt og nyttig av. Jeg har også tatt personlighetstesten NEO- PI - 3 i regi av Activepeople. Den skal jeg bruke for å videreutvikle meg, og lære hvordan jeg kan bruke mine styrker både på og utenfor banen.

Vi takker Iman for en hyggelig prat og gleder oss til sesongen er i gang.

Selv i disse krevende tider har vi interessante rekrutteringsoppdrag. Vi jobber blant annet med to andre samarbeidspartnere til Jerv; Nymo og Gitmark. Les mer om disse selskapene og utfordrende lederstillingene her:

Gitmark - Økonomi-og administrasjonsleder

Nymo - Leder Forretningsutvikling, salg og marked


To oppgaver du kan ta med deg inn i påsken:  

 1.Hva ønsker jeg å bli enda bedre til, og hvordan kan jeg jobbe med dette slik hverdagen ser ut akkurat nå? ( Tips om hvordan jobbe for å bli enda bedre)


 2.Sette av en god halvtime hver dag til å komme  ut i frisk luft, få på joggesko og pulsen opp.

Trenger du en ny Trimtex- lue eller pannebånd? Legg inn en emoji🐣 og skriv om du ønsker pannebånd eller lue i kommentarfeltet og vi trekker ut 15 heldige vinnere
 

Bruk dagene godt og god påske!