Vil du bli med å forme Activepeople?

Vil du bli med å forme Activepeople?

Vi søker unge, ambisiøse medarbeidere som ønsker å ha en avgjørende betydning på Activepeople sin fremtid.   

I 2016 bidro vi i Activepeople med å rekruttere en rekke dyktige ledere og spesialister. Vi løste kunders behov for midlertidig arbeidskraft og hadde over 100 konsulenter / vikarer i arbeid for oss. 

Vi var med på å designe nye organisasjoner, fasilitere strategiprosesser og veilede ledere.

Alt med mål om å bidra til at våre kunder kunne levere best mulig.

Suksessbedrifter kjennetegnes av sterke markedsposisjoner, høy lønnsomhet og attraktive langsiktige vekstutsikter For å lykkes med dette i en verden i stadig raskere endring trenger bedrifter en kultur, organisasjon og ledere som skaper endringsglede. Industri 4.0  kommer til å påvirke måten vi jobber og lever på, uansett bransje og geografi. I Activepeople vil vi forsette med å rekruttere, utvikle og beholde medarbeidere for våre kunder.

For å lykkes med det leter vi nå etter tre unge, ambisiøse medarbeidere med et growth mindset. Vi i Activepeople mener at vi kan løse oppgaver til beste for våre kunder nettopp gjennom å bruke de unges kraft og kompetanse om ny teknologi  sammen med rådgivere med tung erfaring.

Activepeople trenger deg som skjønner at vår viktigste oppgave er å levere de beste løsningene til våre kunder, selv om det betyr at du må “skippe spinningstimen” for å bli ferdig med jobben. Du liker å treffe nye folk, har kommersiell teft og blir glad av å skape gode resultater.

 

Les mer om våre ledige stillinger her

Trainee kommunikasjon og organisasjonsutvikling
Trainee Bemanning og Rekruttering Grimstad
Trainee Bemanning og Rekruttering Kristiansand