Activepeople gratulerer Eyde-klyngen med 10 års jubileum

Activepeople gratulerer Eyde-klyngen med 10 års jubileum

Eyde klyngen har tatt en markant nasjonal posisjon i sitt arbeid for en bærekraftig og konkurransedyktig industri

For mer enn 10 års siden, den 20.-21. januar i 2007 på hotel Norge i Lillesand var Activepeople med på å fasilitere oppstartsamlingen hvor en jobbet med “Hva skal vi sammen få til”. To av hovedpilarene som ble jobbet frem av deltakerne som representerte ulike bedrifter fra prosessindustrien på sørlandet var Åpenhet og Engasjement. Deltakerne ble også utfordret til å komme med sitt drømmebilde på hva klyngen skulle få til for medlemsbedriftene. Under jubileumsuka ble arbeidet og ideene fra den gangen presentert og det var gøy å se hvor stor suksess klyngen har hatt og hvor mange av de drømmebildene som klyngen sammen har nådd.

Prosessindustrien på sørlandet har vist en omstillingsevne som en rekke andre miljøer kan lære mye fra. Det er imponerende hvordan en industri som for få år siden ble sett på som miljøsyndere i dag driver verdenes reneste produksjonsprosesser. Deres iver etter å hele tiden jobbe forbedring innen ledelse. lean og miljø er stor. De har en ambisiøs visjon om å knekke koden for å produsere fremtidens produkter med minst mulig ressursbruk

Eyde klyngen under ledelse av Helene Fladmark har levd opp til ordene til Sam Eyde, pioneren og Grunder av norsk industri som ved innvielsen av  Eydehavn sa “Med god vilje, utholdenhet og tro på sin sak, kan det jevnes ut det som ser vrangt ut”. 

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre med det viktige arbeidet.

Vi anbefaler å ta en titt på
Eyde-klyngen sin egen nettside

Facebook siden

Filmer om klyngen