Syv av ti 18-34-åringer finner sin jobb gjennom sosiale medier.

Syv av ti 18-34-åringer finner sin jobb gjennom sosiale medier.

Activepeople er i stadig utvikling. Sosiale medier er kommet for å bli og det er derfor viktig at vi som bedrift ligger i forkant på dette feltet. 

Vi har til nå vært aktiv på både Facebook og LinkedIn, og har gjennom disse kanalene klart å formidle vårt budskap på en profesjonell måte. Vårt nettverk hadde uten tvil ikke vært det samme uten sosiale medier. For oss er det viktig at vi møter og treffer mennesker på ulike arenaer, derfor har vi nå bestemt oss for å utvide våre kanaler. Vi har nå opprettet en Instagramkonto hvor både kunder, medarbeidere og kandidater kan holde seg oppdatert om hva som skjer hos oss.  På vår Instagramprofil vil du kunne finne informasjon om oss i tillegg til nyhetsoppdateringer og spennende innlegg.

I dag er det slik at det er langt flere personer på sosiale medier enn de som ikke er der. Det å fremme jobber til det mest engasjerte publikum er viktig! I følge artikkelen skrevet av Fredrik Mæhlum (2017), påpeker han viktigheten av sosiale medier. Mæhlum sier også at sosiale medier selvfølgelig ikke kommer til å erstatte den tradisjonelle måten å handtere situasjoner på, men at det er viktig å se helheten i det store bildet. For å lese mer om denne artikkelen klikk her. 

Lik oss på Instagram Activepeople4876