Vi som jobber med bemanning

Janne Krohn Grimsmo

Senior Rådgiver

Epost: jkg@activepeople.no

Telefon: 918 94 302

Janne har en master i ledelse og mange års ledererfaring som HR-leder i National Oilwell Varco, Kristiansand sin største arbeidsgiver. Hennes spesialitet er rekruttering, bemanning, lederutvikling, konflikthåndtering, prosjektledelse og generelt HR arbeid.

Janne er dyktig på formidle kombinasjonen av teoretisk kunnskap med praktiske ekspempler. Før hun startet i Activepeople arbeidet hun som Senior Rådgiver hos en av våre konkurrenter, hvor hun primært jobbet med rekruttering av ledere, fagspesialister og ingeniører før hun begynte i Activepeople.

Janne is a wonderful person with a lot of positive energy and engagement in what she's doing. This is based on years of cooperation with Janne regarding recruitment. 

She works organized and systematic and responds to the subjects and issues with a professional approach. She has also been a fantastic conversation and evaluation partner in finding the right solutions for different recruitment matters. 

It's been a pleasure to work with Janne these years, and we'll sure continue to cooperate with each other also in the future. My best recommendations.
Amir Gholamshahi, Commercial Director at Water Mist Engineering AS

Beathe Berthelsen

Senior Rådgiver Bemanning

Epost: bb@activepeople.no

Telefon: 918 94 314

Beate har jobbet i Activepeople siden 2008. Hun har lang erfaring fra å skreddersy bemanningsløsninger til kunder med ulike behov på Sørlandet. Hun har vist at hun evner å finne gode løsninger innen personalutleie og bemanning til faste stillinger gjennom å forstå kundens behov, finne de rette kandidatene og følge opp både kunder og medarbeidere på en god måte. Dette fører til at Beathe har bygd langsiktige relasjoner i markedet innen mange ulike bransjer.

Vi i SpareBank 1 SR-Bank Grimstad har i mange år benyttet Activepeople, ved Beathe Berthelsen. Vi opplever Beathe som svært profesjonell og leveringsdyktig. Hun forstår hvilken kompetanse vi trenger, og har gjennom årene alltid kunnet tilby vikarer som passer inn hos oss. Beathe er lett tilgjengelig og har et godt system for å følge både oss og vikarene opp. 
Ann Helen Moum, Banksjef – SpareBank 1 SR - Bank

Tonje F. Sudland

Trainee REKRUTTERING/bemanningsrådgiver

Epost: ts@activepeople.no

Telefon: 918 94 304

Tonje jobber som rekrutterings- og bemanningsrådgiver hos ActivePeople. Som trainee vil hun blant annet jobbe med både salg, rådgivning, digitalisering og markedsføring. Tonje har etter endt bachelor i økonomi og HR også fullført en Master of Businesss Administration ved California Lutheran University der hun også holdt ulike stillinger ved fakultetet for ledelse. I tillegg til å ha fordypet seg i HR ved Universitetet i Agder har hun alltid hatt en brennende interesse for faget, og er villig til å strekke seg langt for sine kunder. Tonje kom til oss i 2017, og har et sterkt pågangsmot i tillegg til store ambisjoner. Hun har vist et sterkt engasjement til å levere skreddersydde tjenester til sine kunder. Tonje er positiv, utadvendt og tar gjerne en spennende utfordring.

Heidrun Sangvik

Administrasjon / HMS/ Utvikling

Epost: hs@activepeople.no

Telefon: 918 94 312

Heidrun er vår HR- og administrasjonskoordinator. Hun holder orden på det daglige livet i Activepeople, og bistår alle våre tre avdelinger.

Heidrun administrerer de praktiske formalitetene rundt personalutleie og lønn, bemanner vårt sentralbord og resepsjon, og er ansvarlig for systemer og teknisk drift. Heidrun bistår daglig leder, tar hånd om markedsføring og er teknisk support for Utvikling, med utarbeidelse av undersøkelser, teknisk gjennomføring, foranalyse og rapporter.