Les's go invent tomorrow istead or worrying
about what happended yesterday

Steve Jobs

Vacant positions

For more information clikk on the title of the position.
Vacant positions where Norwegian is required will be only in Norwegian


 • Kundebehandler
 • Har du lyst til å jobbe med kundeservice? Vi søker etter kundeservicemedarbeidere til en solid og veletablert bedrift midt i hjertet av Kristiansand sentrum.  Vi ser etter deg som trives med å prate i telefonen og som drives av gode resultater, spenning, konkurranse og vekst. Vi søker medarbeidere både til inngående kundesenter samt utgående aktiviteter. 
 • Salgssjef Mandal Maskinering
 • Vil du være med på å ta salg i Mandal Maskinering til nye høyder? 

  Mandal Maskinering har i flere år levert maskineringsprodukter til kunder innenfor Skipsindustri og verft, Olje- og gassindustri, Industri og bergverk, og Automotive. Vi er nå på jakt etter en motivert og dyktig Salgssjef i Mandal. Vi ønsker en moderne selger som tar ansvar for ekspansjon i nye markeder. Det kreves at du er fleksibel, strukturert og samarbeidsvillig samt at du er serviceinnstilt og målbevisst. Din hovedoppgave blir både å følge opp kunder hvor relasjon er opprettet samt identifisering og kontakt med nye kunder. Mandal Maskinering er en del av Nøsted & et industrikonsern med hovedkontor i Mandal. Du vil jobbe tett sammen med salg og marked i konsern.  

 • Prosjektleder
 • NAVIC Engineering AS og NAVIC Solutions AS er på utkikk etter en dyktig og erfaren prosjektleder til kontoret i Kristiansand. Vil du være med å bidra til tjeneste og system løsninger for våre kunder innen olje & gass, i riggmarkedet samt prosess/metallurgisk industri? 
    
  Vi søker kandidater med interesse og erfaring fra bransjen. Oppgavene er å  identifisere, definere, utvikle og levere alt fra engineering tjenester til avanserte system løsninger i multidisipline og utfordrende prosjekter. Prosjektene vil bli gjennomført i samarbeid med våre kunder, NAVIC organisasjon og underleverandører.

 • System Analyst
 • To maintain our status of the preferred human resource solution for the maritime industry we are looking for a System Analyst to be the bridge between our development and project department. Our products are off the shelf and all customers are using the same program version, we have 6 releases per year on our main products. These products are our Adonis Personal Portal (.net) and our Adonis Personnel Manager (windows desktop). To be able to add custom specific functionality or interfaces to specific 3rd party systems we have the possibility to implement customer specific add-ons that can be delivered outside the main release plan. The System Analyst exanimate in direct communication with the customer the business problem, and transfers the user Request into a technical Specifications. You will report directly to our Product Director. 
 • VP, IMS Lifecycle Service
 • IMS Lifecycle Service tilbyr tjenester innen inspeksjon, vedlikehold, oppgraderinger og reservedelssalg til IMS sine kunder av vanntette dører, og annet utstyr levert av IMS,  over hele verden. Som leder for IMS Lifecycle Service vil du ha budsjett- og resultatansvar samt personalansvar for avdelingen. Det er forventninger om ytterligere lønnsom vekst innen forretningsområdet ved å gjennomføre de planer som selskapet har lagt, samtidig som en søker kontinuerlig forbedringer innen salg og marked, struktur, metodikk, og arbeidsprosesser i avdelingen. Det forventes at du som leder bidrar både på et strategisk og operativt plan. Du skal selv bidra sterkt innen relasjonsbygging og salg mot strategisk viktige kunder. Du må ha et sterkt engasjement for oppgaven og ha evne til å inspirere ansatte til å oppnå felles mål og resultater.

  IMS Technologies AS er en del av IMS group. Som leder for IMS Lifecycle Service skal du også ta ansvar for å utvikle synergier på tvers innen service og ettermarkedet i hele IMS group. Dette krever gode analytiske og strategiske egenskaper, samt gode kommunikasjonsferdigheter og handlekraft. 

 • Prosjektingeniør Automasjon
 • På grunn av økt ordremengde siste tiden fortsetter IMS sin gode utvikling i flere av forretningsområdene. Vi ønsker nå å ansette en ny ingeniør i automasjonsavdelingen. IMS Automasjon tilbyr tjenester innen prosjektering og produksjon av styresystemer og strømdistribusjonssystemer for industri, skip og offshore. Som prosjektingeniør automasjon er du involvert prosjektering, engineering, design og programmering og deltar i hele prosessen fra tilbud til ferdig levert prosjekt. Det er en hektisk og utfordrende hverdag hvor du er involvert i mange prosjekter samtidig. Vi søker en dyktig person med relevant utdanning på ingeniørnivå og det er en fordel om du har erfaring fra prosjektering av elektro- og automasjonssystemer samt fra PLS og HMI systemer.  

 • Regnskapsmedarbeider - Deltid
 • Skarpnes AS er en solid virksomhet som har vist evne og vilje til å satse og tenke nytt. I år har vi 100 årsjubileum, og åpner en ny produksjonshall for å produsere takstein med integrerte solcelleanlegg.  Skarpnes AS er et heleid datterselskap i 3 T Holding AS Konsern. Økonomiavdelingen i Skarpnes AS leverer regnskaps- og lønnstjenester til alle selskapene i konsernet og søker nå etter en økonomimedarbeider for å forsterke funksjonen.
   

 • Innkjøper
 • DESS Aquaculture Shipping er i sterk vekst, og vi søker dyktige medarbeidere med stort pågangsmot. Vi har fire skip i operasjon og åtte under bygging. De kommende månedene vil vi øke antall skip i operasjon og har derfor behov for å styrke organisasjonen med flere dyktige ansatte. Som ansatt i DESS Aqua må du trives med å jobbe i et hektisk miljø med varierte arbeidsoppgaver og du må være selvstendig og løsningsorientert. Som innkjøper vil du jobbe tett med vår Supply Chain Manager og ha ansvaret for innkjøp og forsendelser til våre skip.

  Følg oss gjerne på LinkedIn: www.linkedin.com/company/dess-aquaculture-shipping

   

 • Fiskehelsespesialist
 • DESS Aquaculture Shipping er i sterk vekst, og vi søker dyktige medarbeidere med stort pågangsmot. Vi har fire skip i operasjon og åtte under bygging. De kommende månedene vil vi øke antall skip i operasjon og har derfor behov for å styrke organisasjonen med flere dyktige ansatte. Som ansatt i DESS Aqua må du trives med å jobbe i et hektisk miljø med varierte arbeidsoppgaver og du må være selvstendig og løsningsorientert. For å sikre god fiskehelse og matsikkerhet i alle ledd av våre operasjoner har vi opprettet en ny stilling i selskapet. God fiskehelse er selve fundamentet i tjenestene vi leverer, og man vil jobbe tett inn mot våre kunder, leverandører og myndigheter for å sikre at vi som selskap opererer i samsvar med gjeldende og fremtidige standarder. Den rette kandidaten har relevant arbeidserfaring fra havbruksnæringen eller tilsvarende, og det er en stor fordel at man har kjennskap til HACCP.

  Følg oss gjerne på LinkedIn: www.linkedin.com/company/dess-aquaculture-shipping

   

 • Teknisk Inspektør
 • DESS Aquaculture Shipping er i sterk vekst, og vi søker dyktige medarbeidere med stort pågangsmot. Vi har fire skip i operasjon og åtte under bygging. De kommende månedene vil vi øke antall skip i operasjon og har derfor behov for å styrke organisasjonen med flere dyktige ansatte. Som ansatt i DESS Aqua må du trives med å jobbe i et hektisk miljø med varierte arbeidsoppgaver og du må være selvstendig og løsningsorientert. Som teknisk inspektør vil du være en av tre tekniske inspektører i Grimstad med ansvar for daglig oppfølging og drift av skipene.

  Følg oss gjerne på LinkedIn: www.linkedin.com/company/dess-aquaculture-shipping


 • Controller/Accounting Manager
 • DESS Aquaculture Shipping er i sterk vekst, og vi søker dyktige medarbeidere med stort pågangsmot. Vi har fire skip i operasjon og åtte under bygging. De kommende månedene vil vi øke antall skip i operasjon og har derfor behov for å styrke organisasjonen med flere dyktige ansatte. Som ansatt i DESS Aqua må du trives med å jobbe i et hektisk miljø med varierte arbeidsoppgaver og du må være selvstendig og løsningsorientert. Som Controller / Accounting Manager blir du sentral en sentral ressurs i økonomistyringen i DESS Aqua og det kreves god regnskapsforståelse og kunnskap om økonomistyring og analyser. 

  Følg oss gjerne på LinkedIn: www.linkedin.com/company/dess-aquaculture-shipping