Les's go invent tomorrow istead or worrying
about what happended yesterday

Steve Jobs

Vacant positions

For more information clikk on the title of the position.
Vacant positions where Norwegian is required will be only in Norwegian


  • Administrasjonskoordinator Activepeople
  • Er du vårt smil, den som har stålkontroll og som har evne og vilje til å gjøre oss enda litt bedre? Vi i Activepeople har det travelt om dagen, og det er vi glade for. For å sikre at vi alltid leverer med kvalitet og energi til våre kunder og kandidater, er vi avhengig av vår dyktige Administrasjonskoordinator som har stålkontroll på våre kontorlokaler og alt administrativt arbeid. Da vår nåværende administrasjonskoordinator har valgt å studere fra høsten av, søker vi hennes etterfølger. Vi trenger å bli bedre på sosiale medier og du må vite hvilke stillinger som skal i hvilke medier og hvordan du kan lage de målrettet slik vi får de beste søkerne. Du vil få mulighet til å påvirke i forbedrings- og effektiviseringsprosesser og være en aktiv driver i digitaliseringsarbeidet. Du liker å holde nettsiden oppdatert, og vet til enhver tid hvilke stillinger vi har ute, og hvor vi er i de enkelte rekrutteringsprosessene. Som Adminstrasjonskorrdinator skal du sørge for orden i alt fra innkalling av kandidater til intervju, tilrettelegge intervju og sørge for god loggføring i vårt system. Alle våre kunder og samarbeidspartnere skal oppleve at du er serviceminded. Du må etablere en tett og effektiv samarbeidsform med Agder Økonomi som er vår leverandør på alt av tjenester knyttet til økonomi. Du trives i en hektisk, uforutsigbar og variert hverdag. For å lykkes i rollen må du ha en stor porsjon egeninitiativ og driv.
  • Maskinfører
  • På grunn av stor pågang og behov søker vi etter hjullasterfører til skiftarbeid. Dette er et engasjement med mulighet for fast stilling.
  • Trainee regnskap
  • Stadig flere virksomheter velger Agder Økonomi som leverandør av regnskap og andre økonomitjenester. Vi skal både være personlige og nære samtidig som vi tilbyr moderne og tidsriktige digitaliserte løsninger for våre kunder. Vår vekst gjør at vi trenger flere dyktige medarbeidere. Vi søker derfor etter Trainee innen regnskap og lønn. Dersom du er nyutdannet innen regnskap eller revisjon på bachelornivå vil dette være en unik mulighet til å få en god start på karrieren. Vi ønsker at du skal være en pådriver internt for bruk av moderne teknologi og at du bidrar med "ung kraft" inn i arbeidsmiljøet. Dine kollegaer i Agder Økonomi vil bidra med å dele sin kompetanse og kunnskap med deg slik at du får en rask læringskurve innen faget.
  • Regnskapsførere
  • Stadig flere virksomheter velger Agder Økonomi som leverandør av regnskap og andre økonomitjenester. Vi skal både være personlige og nære samtidig som vi tilbyr moderne og tidsriktige digitaliserte løsninger for våre kunder. Vår vekst gjør at vi trenger flere dyktige medarbeidere. Vi søker derfor erfarne regnskapsførere som kan ta selvstendig ansvar for en portefølje med kunder. Vi ønsker at du skal være en pådriver internt for bruk av moderne teknologi samtidig som du er rådgiver overfor våre kunder innen digitalisering og effektive systemer for å håndetere alle aspekter ved regnskap, lønn og økonomisk styring. Dine kollegaer i Agder Økonomi vil bidra med kompetanse og kapasitet overfor din kundeportefølje på samme vis som vi ønsker at du bidrar med kompetanse og kapasitet til dine kollegaer.
  • Kjøkkenselger - Carlsen Fritzøe Arendal
  • Er du en dyktig kjøkkenselger som ønsker et nytt steg i karrieren, og en mulighet hvor du får jobbe med salg av et av Norges sterkeste varemerke i et solid selskap i god vekst? Carlsen Fritzøe Arendal søker etter en dyktig og ambisiøs Selger av Sigdal kjøkken, til privat- og proffmarkedet. Vi ser etter deg som har solid erfaring fra bransjen og som nå ønsker å gjøre Carlsen Fritzøe Arendal til Sørlandets ledende kjøkkenleverandør for privat- og proffmarkedet. Carlsen Fritzøe Arendal er en godt etablert byggevarekjede innenfor sitt virkeområde. Du vil bli en del av et solid selskap i årlig vekst og samtidig en del av en svært kompetent arbeidsplass. Sigdal Kjøkken er blant Norges mest kjente kjøkkenvaremerker, og inngår i Nobia som er Europas største kjøkkenkonsern.