Les's go invent tomorrow istead or worrying
about what happended yesterday

Steve Jobs

Vacant positions

For more information clikk on the title of the position.
Vacant positions where Norwegian is required will be only in Norwegian


  • Mekanisk ingeniør
  • På grunn av økt etterspørsel fra flere av våre oppdragsgivere søker vi nå etter dyktige og erfarne mekanisk ingeniører til langvarig engasjement med snarlig oppstart. Vi søker deg med bred erfaring innen mekanisk design som kan bidra i leveranseprosjekter. Som person er det viktig at du er faglig dyktig, motivert, positiv og bidrar til å utvikle et godt og lærende arbeidsmiljø. Vi intervjuer fortløpende. 
  • Salgsingeniør
  • Baggerød er et selskap i IMS Group som selger, produserer og leverer brannsikre dører og vinduer til skip, offshoreinstallasjoner og offshore vindmøller. Vi er i vekst og har behov for å styrke organisasjonen med en salgsingeniør som skal bidra til ytterligere vekst og suksess i markedet. Sammen med øvrige medarbeidere skal du bidra i globale salgsaktiviteter og etterhvert få mer og mer selvstendig ansvar for utvalgte kunder og gegrafiske områder. Har du god teknisk innsikt kombinert med kremmerånd og gode salgsegenskaper? Da kan du være den rette kandidaten for oss og du få mulighet til å bli med på et vinnerlag.  
  • Norges største industrielle IT-bedrift søker ny utvikler
  • Digitalisering regnes for å være en av de viktigste faktorene for en mer miljøvennlig fremtid. Som utvikler av nye programvareløsninger i Powel vil du bidra til bærekraftig vekst for energimarkedet.