Vurderer du å skifte jobb?

Da kan sommeren være et godt tidspunkt å gjøre noe med det


De lange, late feriedagene gir fort rom for refleksjon og vurderinger om hvordan man har det i nåværende jobb. Man får litt avstand fra jobb som gjerne kan føre til at man begynner å tenke litt nytt. Sommeren kan være et godt tidspunkt på å sette i gang prosessene rundt et eventuelt jobbskifte.

Det viktigste er at man tenker nøye gjennom sin egen jobbsituasjon der man er i dag, og spørre seg selv; Hva vil jeg, og hvorfor ønsker jeg å bytte jobb? Det er viktig å huske på at gresset ikke alltid nødvendigvis er grønnere på den andre siden.

En god kartleggingsprosess i forkant er nok en lur ide, og vi anbefaler deg å bruke god tid på dette før du bestemmer deg for noe som helst. Det er viktig å kartlegge hva man trives og ikke trives med i dag, og hva man ønsker å gjøre mer av og/eller mindre av fremover. Trives du ikke i nåværende jobb? kjeder du deg? eller får du ikke nok utfordringer? Da er det nok best å tenke på et jobbskifte, og begynne å gjøre noe med det.

Activepeople har gjennom snart 20 år hjulpet hundrevis av mennesker ut i arbeid. Er du på jobbjakt og bare ønsker en prat om mulighetene i markedet så er vi åpen for en samtale. Vi har mange spennende kunder og ulike stillinger, og er alltid på jakt etter den rette kandidat. Er du nyutdannet og klar for å møte arbeidslivet, og kanskje ikke nødvendigvis har det største nettverket rundt deg? Da kan vi være en god sparringspartner for deg og din videre karriere.

Minst 40 prosent av ledige stillinger lyses ikke ut, og det er derfor nøkkelordet NETTVERK er gull verdt. Vi i Activepeople har et stort og variert nettverk og vil hjelpe deg med å komme i kontakt med interessante arbeidsgivere. Det er viktig å bemerke seg at selv om du har bestemt deg for at du skal bytte jobb så kommer ikke jobben til deg. Det er du som må gjøre noe med det, og vi er her for å hjelpe deg!

Vi anbefaler deg å registrere din CV i vår database for å utvide mulighetene dine. Er du registrert i basen vår vil du dukke opp i våre interne søk når vi er på jakt etter kandidater til spesifikke stillinger. Har du den kompetansen vi er på jakt etter vil vi da kontakte deg. I tillegg er det lurt å holde deg oppdatert på vår hjemmeside på ledige stillinger med jevne mellomrom.

For spørsmål ta gjerne kontakt med en av våre hyggelige rådgivere, så skal vi forsøke å hjelpe deg så godt vi kan.

God sommer fra oss i Activepeople!