Er du klar for nye jobbutfordringer etter ferien?


Vi i Activepeople håper alle har hatt en fin sommer og en god ferie. Enten du har vært på utenlandsreise for første gang etter pandemien, eller om du nøt ferien hjemme.

Gjennom hele sommeren har vi lyst ut varierte stillinger. Flere av de utlyste stillingene begynner nå å nærme seg søknadsfrist. Vi vil derfor tipse deg om å sjekke ut om det kan være noen jobbutfordringer for akkurat deg. For kanskje er du klar for nye muligheter etter ferien?

Les mer om de spennende stillingene her, og trykk på stillingstittlene for å komme til annonsen.

Ønsker du å være en viktig bidragsyter til fremtidig vekst og utvikling i 3B-FIBREGLASS Norway AS? Vi søker Plant Financial Controller som vil være sentral i det lokale finansteamet, samt samarbeide tett med økonomi- og finansmiljøet i konsernet. Vi søker også Leder vedlikehold- og elektroavdeling som er en utfordrende lederstilling i det internasjonale konsernet.

Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN skal nå bygge opp en IT-avdeling. Til å utfylle teamet søker vi dyktige Azure-utviklere som skal bidra til å utvikle gode løsninger som skaper verdier for medlemmene og effektive for brukerne. 

Ocean Infinity er i vekst å søker nå en dynamisk og proaktiv HR Generalist for å støtte deres HR-funksjon, i tillegg til en erfaren Office Manager

Nymo er inne i en fase med fokus på omstilling, endring og nye muligheter. De ønsker å forsterke teamet med solid, kreativ og fremtidsrettet kompetanse. Nå søker vi både erfarne og nyutdannede Ingeniører, og dyktige Prosjektledere som evner å ta helhetsansvar for prosjekter fra tilbud til ferdig leveranse. 

Vil du være med å sikre energistabilitet i Europa? Maritime Protection er i vekst, og vi søker nå en dyktig Project Manager Engineered System med teknisk og økonomisk forståelse, som skal ha ansvar for en portefølje med prosjekter. Grunnet økt ordreinngang søker Maritime Protection en Innkjøper. Du må ha erfaring med ordre- og innkjøpsbehandling, og være tilgjengelig for rask oppstart. 

Finner du ikke noe som passer deg? Vi i Activepeople ser alltid etter dyktige kandidater som søker nye utfordringer i vår region. Følg med på våre hjemmesider eller følg oss på sosiale medier der det jevnlig legges ut annonserte stillinger. 

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.