Activepeople har styrket kompetansen og fått med oss Charlotte Håland

Activepeople har styrket kompetansen og fått med oss Charlotte Håland.


Charlotte jobber primært med rekruttering hos oss, og hennes fremste oppgave er knyttet til research og analyse av kandidater.

Charlotte har utdanningbakgrunn i psykologi, med fordypning i arbeid- og organisasjonspsykologi fra NTNU Trondheim. Etter endt bachelor har hun fordypet seg i HR og organisasjonsutvikling ved Handelshøyskolen UiA, og har en brennende interesse for faget. Hun kom til oss i Activepeople i 2021, hvor hun kombinerer studier med en deltidsstilling som Researcher. Her anvender Charlotte kompetansen fra studiene i praksis. Hun er svært engasjert, arbeidsom og tar gjerne spennende utfordringer.   

Charlotte jobber primært med rekruttering hos oss, og hennes fremste oppgave er knyttet til research og analyse av kandidater. Med sin relevante utdanningsbakgrunn og systematiske tilnærming, gjør Charlotte seg godt kjent med kandidatene våre. Activepeople ser alltid etter dyktige kandidater som søker nye utfordringer, og er nysgjerrig på hva som kan passe for deg.

I tillegg til å identifisere kandidater gjennom våre verktøy og ulike nettverk, er Charlotte ivrig på å finne og gi råd til studenter på vei ut i sin første jobb. Hun har i den forbindelse utviklet, og skal drifte Instagramkontoen ActivepeopleStudent. Her deler hun tips, stillinger og oppdateringer rettet direkte til studenter som snart er klar for jobbmarkedet. Er du student så anbefaler vi at du følger denne kontoen

Ta gjerne kontakt med Charlotte hvis du har noen spørsmål eller innspill. Du kan også lese mer om oss i Activepeople