Flere spennende stillinger i CSUB

CSUB er i vekst


En ordre på ni nye offshore brønnhodebeskyttere til Nordsjøen bidrar nå til at Arendals-firmaet CSUB, er jakt etter flere ansatte.

Activepeople er stolte over å være CSUB sin samarbeidspartner på rekruttering og vi ser frem til å komme i kontakt med mange dyktige kandidater til CSUB.

CSUB AS er et selskap som utvikler og vakumstøper strukturer og produkter i glassfiberarmert polyester (GRP) og andre komposittmaterialer. De har utviklet metoder som gjør det mulig å produsere større strukturer i GRP til kostnader som gjør det lønnsomt å erstatte stål, aluminium og betong. Tradisjonelt har CSUB levert undervannsstrukturer til den internasjonale olje- og gassindustrien. CSUB har gjennom målrettet produkt- og markedsutviklingsarbeid lykkes i nye markeder blant annet innen akvakultur, fornybar energi og landbaserte konstruksjoner.

CSUB startet med produksjon av kompositt beskyttelsesdeksler til offshoremarkedet på Pusnes på Tromøy i 2003 under navnet SørComp og har vokst jevnt og trutt siden den gang. I fjor endte omsetningen på rundt 203 millioner kroner. Nå sikter de mot 300 millioner i år, og har dermed doblet omsetningen på to år.

I dag jobber det rundt 70 personer i Arendal, 20 i Stavanger og resten i Litauen.

En ordre på ni nye offshore brønnhodebeskyttere til Nordsjøen bidrar nå til at Arendals-firmaet CSUB, er jakt etter flere ansatte. Vi søker nå etter en produksjonsingeniør med erfaring fra produksjon eller produksjonsoppfølging, og en prosjektingeniør innen design som kan ta et aktivt ansvar for eget fagområde og tekniske løsninger. 

I CSUB vil du få mulighet til å følge produktet gjennom egen engineering og produksjon – fra idé til leveranse. I tillegg tilbyr de fremtidsrettet teknologi, materialvalg og metoder for produksjon. Du vil bli en del av en organisasjon med tett samarbeid på tvers av avdelinger og disiplingrenser i en bedrift i vekst og utvikling. 

Les mer om stillingen som produksjonsingeniør.

Les mer om stillingen som prosjektingeniør. 

Les mer om CSUB. 

CSUB er i vekst og vil sannsynligvis ha behov for flere dyktige kandidater i 2021. Dersom disse stillingen ikke passer deg, men du likevel ønsker å være en kandidat til andre stillinger i CSUB kan du sende mail til lih@activepeople.no for å melde din interesse.

 

Lars Inge Holte

Lars Inge Holte

Partner / Daglig leder
Lars Inge har lang erfaring som leder i offentlig og privat virksomhet. Han har siden 2004 vært daglig leder i Activepeople AS. I denne perioden har selskapet tatt en ledende posisjon på Sørlandet.