God Jul

Med ønsker om en god jul og et godt nytt år

2020 har for mange, både bedrifter og enkeltpersoner vært et krevende år. Heldigvis er det en rekke ting som gjør at 2021 kan bli noe mer forutsigbar.

I Activepeople har vi gjennom hele perioden jobbet tett på kunder og samarbeidspartnere. Det er mange som fortsatt har krevende måneder foran seg, men vi ser også at en rekke virksomheter har fått nye oppdrag og kontrakter, og trenger dyktige medarbeidere. Kanskje du eller noen du kjenner er rett kandidat til stillinger vi arbeider med nå? 

Morild Norway AS søker en dyktig nettbutikkansvarlig. 

CSUB er på jakt etter en produksjonsingeniør og en prosjektingeniør. 

Eller kanskje du vil ta en titt på noen av våre andre stillinger vi har utlyst her.

I 2020 har vi tatt i bruk nye ord som Karantene, Kohort. Hvor mange ganger har du ikke hørt noen si i Teams–møter «Du er muted»? 

Arbeidshverdagen er blitt endret for mange. Hjemmekontor og begrenset antall deltaker i møte med oss. Aldri har ledelse og kommunikasjon vært så viktig som nå. Etter en vår hvor de fleste samlingene ble utsatt eller endret til eventer på Teams, har vi i samarbeid med kunder laget lederprogram som er skreddersydd til den hverdagen vi nå står i. Gjennom inspirasjonsforedrag om ulike tema på video, maler med verktøy og mulighet for individuell veiledning har vi laget program som vi er stolte av. Stolte av, fordi deltakerne beskriver programmet som nyttige, konkrete og tidseffektive. Her kan du se et lite klipp hvor tema omhandler hvor mye tid vi sløser bort på møter.

I løpet av januar vil vi gjøre flere av disse programmene tilgjenelig for kunder. Ta gjerne kontakt om du vil høre mer om dette.

I år som i fjor, har Activepeople valgt å bytte ut den tradisjonelle julegaven til kunder med middager til de som gruer seg til jul. I Activepeople har vi tradisjon for å gi vår julegave til Kirkens Bymisjon sitt initiativ «Gled en som gruer seg til jul». Spesielt i år oppleves det enda mer rett enn noen gang å gi vår støtte til denne kampanjen. Julen er vanskelig for mange, og «Gled en som gruer seg til jul» sørger for å gi støtte til varme måltider og et godt sted å være. Vi har valgt å gi 200 middager til kampanjen som en takk fra oss i Activepeople.

Med de beste ønsker for julen, og et riktig godt nyttår.