Hvorfor flytte og jobbe i Berlevåg kommune?

Hvorfor flytte og jobbe i Berlevåg kommune? 


Nordlys, midnattssol, og fantastisk natur. Fascinerende, men ikke nok for deg?  Du er kanskje nyutdannet, eller en som har lyst til å gjøre noe nytt, og ser derfor etter noe i tillegg til naturskjønne omgivelser? Det er flere gode grunner til å virkelig vurdere eventyret Berlevåg, her er tre av dem:

Du har lyst til å bli god i jobben din.

Felles for alle de ledige stillingene kommunen har nå er at du vil få store muligheter for utvikling, læring og kompetanseheving. Kommunen er liten, men kjennetegnes ved at den alltid har våget å utfordre det eksisterende. De ble kjent for hele Norge med filmen «Heftig og begeistret». De har et rikt kulturliv, og kommunen preges av flinke folk som skaper løsninger sammen. De jobber knallhardt med næringsutvikling. Berlevåg kan bli en driver for en grønn industrirevolusjon i Norge med sin Hydrogenfabrikk. Les mer om prosjektet her Hydrogenfabrikk i Berlevåg kommune. Alt dette er med på å prege miljøet du vil møte på en positiv måte. 

Jobb er viktig, men livet utenfor jobb er også viktig.

Folka er rause og inkluderende. Du kan treffe de i Berlevåg hornmusikk, i Berlevåg Mannsangforening, eller i idrettsforeningen Berlevåg fotballklubb. Her er det flere lag og foreninger, les om de her. Trives du bedre på kafe? Du kan stikke innom den hyggelige kafeen Havblikk kafe og pub, som forrige lørdag inviterte til Brasiliansk aften. Bildene ovenfor er tatt fra denne herlige kaféen, som ligger i avslappende omgivelser. Har du lyst på god pizza stikker du innom Neptun Pub. Når du spaserer hjem etter quiz på puben sånn rett rundt 23 ser du sørgående og nordgående hurtigrute møtes utenfor moloen. 

 

 

 

 

 

Du har studielån og ønsker å bli kvitt litt av gjelda.

Det er gode økonomiske fordeler som tilhører tiltakssonen for Nord-Troms og Finnmark. Fordelene er knyttet til redusert skatt og nedskriving av studielån. Sykepleiere, barnevernkonsulenter og lærere starter med årslønn som tilsvarer 10 års ansiennitet og følger deretter lønnsstigen. For dere som er studenter, kan Berlevåg kommune gi utdanningsstipend på inntil 50 000 kr pr år, les mer om dette her.

I tillegg til at kommunen dekker flytteutgifter, vil de også være behjelpelig med å finne bolig til den tilflyttende. Har du en partner som også kunne tenkt seg et eventyr i Berlevåg? Kommunen vil hjelpe med å finne jobb til han/henne også.  

Det er med andre ord flere grunner til å flytte. Hvis du er nysgjerrig på den vakre kommunen, kan du lese mer her https://www.berlevaagnytt.com/. Ta gjerne kontakt om du trenger flere grunner enn de vi har nevnt her. Lista vår er lang.

- Stedet hvor sola er på det vakreste, vinden på det råeste og folka på det varmeste.

 

Jobbene som er ledig akkurat nå er;

Prosjektleder 

Barnevernkonsulent

Helsefagarbeidere 

Sykepleier

Lærere 

Leder- og lærerstilling i kulturskolen

Sykepleier med videreutdanning innen psykisk helse 

 

Er du mer interessert i naturen? Sjekk ut denne artikkelen: Berlevåg kommune