Umoe Mandal

Umoe Mandal er i vekst


Umoe Mandal AS ble grunnlagt i 1988 som et verft, og er spesialisert innen kompositt skrogmaterialer og avanserte komponenter for anvendelser innen marin, offshore og forsvarsindustrien.

Med sine dyktige ansatte innen engineering og bygging av fartøyer og avanserte komponenter i komposittmaterialer har Umoe levert i verdensklasse til krevende kunder. Nå ser Umoe fremover og har behov for faglig dyktige medarbeidere med ambisjoner innen innovasjon, kvalitet og som ser styrken i godt lagarbeid.

For å styrke innkjøpsavdelingen søker vi nå en senior innkjøper med solid faglig kunnskap. Din hovedoppgave er å bidra til innkjøp av komponenter og tjenester gjennomføres på en effektiv og forretningsmessig optimal måte. Du må være dedikert og ha et sterk ønske om å forbedre innkjøpsprosesser og metoder og samarbeide godt med alle avdelinger i Umoe Mandal. Les mer om stillingen her. 

For å styrke organisasjonen søker vi nå en planlegger med solid faglig kunnskap. Din hovedoppgave er å være spesialisten på prosjektplanlegging både på et strategisk og operativt nivå. Vi bruker Primavera som planleggingsverktøy og vi ønsker at du optimaliserer vår planlegging og følger dette opp i det daglige. Du må være dedikert og ha et sterk ønske om å forbedre planleggingen og samarbeide godt med alle avdelinger i Umoe Mandal. Les mer om stillingen her. 

Lars Inge Holte

Lars Inge Holte

Partner / Daglig leder
Lars Inge har lang erfaring som leder i offentlig og privat virksomhet. Han har siden 2004 vært daglig leder i Activepeople AS. I denne perioden har selskapet tatt en ledende posisjon på Sørlandet.