Vil du lede seksjon for kultur og oppvekst i Grimstad Kommune?

Vil du lede seksjon for kultur og oppvekst i Grimstad Kommune?


Grimstad Kommune byr på mange muligheter. Fra kontorvinduet midt i fellesferien ser vi at båtfolket er i ferd med å våkne, ungdommer som er ute og jogger og sola som skinner over vakre Grimstad.

I dag er kanskje planen å besøke Kristiansand eller Arendal, begge byer innen 30 minutters kjøretur, eller oppdage Grimstad og landets kanskje vakreste og lettest tilgjengelige skjærgård.

Men, Grimstad er mye mere enn et godt sted å være i ferien. Som Agders største vekstkommune og nærhet til nabobyene byr Grimstad på muligheter for masse muligheter for en interessant karriere, et rikt og differensiert fritidstilbud samt attraktive boområder for alle behov. Mennesker med ideer og tro på framtiden har gjort Grimstad til en kommune som er preget av en sterk maritim sektor, et IKT-miljø som er verdensledende på sine felt, mange småbedrifter, et framtidsrettet utdanningsmiljø og en offensiv landbruksnæring. I tillegg var Grimstad en av landets første sykkelbyer, og har et godt utbygd nett av sykkelstier for sykling til jobb, for tur og trening.

På vegne av Grimstad Kommune søker vi nå etter Kommunalsjef for seksjonen kultur og oppvekst. Er du en strategisk og samlende toppleder som vil være med å styrke og videreutvikle Grimstad kommune sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere?

Seksjon for kultur og oppvekst ivaretar oppgaver av stor betydning for barn og unge i Grimstad og deres foresatte og familier. Som kommunalsjef kultur og oppvekst har du en unik mulighet til å påvirke kommunens tjenester innenfor sektoren og dermed bety en positiv forskjell for innbyggerne i Grimstad.

Les mer om stillingen her.

Bil bedre kjent med Grimstad Kommune her.