Vil du være med å bygge suksess fra Sørlandet?

Bygge suksess fra Sørlandet?


Morrow sin beslutning om etablering av batterifabrikk i Arendal, Volue sin satsing på kompetansearbeidsplasser, Lister Næringspark som etter å ha tapt kampen om batterifabrikken blir enda mer offensive for å etablere ny virksomhet. Til tross for krevende og usikre tider råder det en optimisme rundt en rekke virksomheter, spesielt innen fornybar energi, nye bærekraftige løsninger og digitalisering.

Agder som er Norges yngste og minste landsdel har en rekke fordeler. Akkurat nå er det nesten som om det er en «Sam Eyde ånd» over landsdelen. Gründeren av norsk industri sa i sin historiske åpning av smelteverket på Eydehavn: «Hvis finnes der knauser og knatter men de kan jevnes ut». Nå er det mye nyskapning innen industri. Ingeniører som tidligere utviklet world class utstyr til oljebransjen utvikler nå løsninger til blant annet offshore vind, fiskeoppdrett og digitale løsninger. 

Lokale produksjon og handelsbedrifter har snudd seg fort rundt og leverer til et marked som bruker pengene på å pusse opp hjemme i stedet for utenlandsreiser. Universitetet i Agder som tar en posisjon gjennom å være ledende på kunstig intelligens. Og når bildene fra Mestrenes Mester fyller stua på fredagskvelden så er det også en fantastisk reklame for Agder.

Agder har en unik mulighet for å fortsette å bygge suksess. Klarer vi å fortsette å lete etter muligheter, ta en posisjon som en drivkraft i arbeidet med bærekraftige løsninger og stolt fortelle hva vi gjør så vil vi klare å tiltrekke, beholde og utvikle nødvendig kompetanse. Skal en lykkes med å bygge gode, langsiktige virksomheter må de ha de rette folka. Ingen ambisjon, strategi eller handlingsplan har noe verdi om du ikke har det rette laget rundt deg for å levere.

Akkurat nå leter vi i Activepeople etter en rekke kandidater til ulike stillinger for å øke konkurransekraften til våre kunder på Agder. Vi ser blant annet etter stjernestudenten fra NHH og fra NTNU. Vi ser etter ledere som leverer gode resultater, prosjektledere som imponerer, de som er rå på salg, etter den beste produksjonsmedarbeideren og etter de som kan digitalisere for oss.

Kanskje er dette noe for deg, sønnen din som er nyutdannet fra NTNU, din søster som er ferdig på NHH til påske, eller en venn som du mener vil være den rette.

Vi kan ikke love deg ny jobb, men tar du kontakt, har den kompetanse og de egenskapene vi etterspør til akkurat den stilling vil du bli invitert til intervju. 

I Activepeople er vi sikker på at Agder, med den farten og det initiativet som finnes i en rekke miljø både i privat og offentlig sektor, vil være et smart sted å etablere og videreutvikle virksomheter. Klarer vi å fortelle enda mer om alt som skapes i, på og fra Agder vil vi ikke bare være den yngste og minste, som er en fordel for å være fleksibel og lettbeint, men også en landsdel som tiltrekker seg den nødvendige kompetanse. Slik kan vi sammen skape suksess fra Sørlandet.

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver Tonje F. Sudland på ts@activepeople.no eller på tlf 918 94 304 for mer informasjon. Vi oppfordrer deg i tillegg til å følge med på våre ledige stillinger på vår hjemmeside.