Kunne du tenke deg nye utfordringer etter sommerferien?

Vi har mange ledige stillinger


Kunne du tenkte deg nye spennende utfordringer etter sommerferien? Vi har flere ledige stillinger ute gjennom hele sommeren.

3B-Fibreglass på Birkeland planlegger for de neste 50 årene å være en viktig aktør i det grønne skiftet gjennom bærekraftige produkter og produksjon, samtidig som vi skal være en lønnsom og trygg virksomhet. Vil du være en viktig bidragsyter? Vi har utlyst to stillinger:

Process & Technology Engineer som blir ansvarlig for å drive utvikling og innovasjon for å redusere produksjonskostnader og avfall samtidig som vi oppnår økt kvalitet i produktene. 

Ønsker du å lede avdelingen og ta ansvar for kvalitet og helse-, miljø og sikkerhetsarbeid i alle deler av organisasjonen i 3B-Fibreglass? Vi søker også Leder for HMS, kvalitet og kontinuerlig forbedring

Igland Garasjen er i en spennende utvikling, og har posisjonert seg som Norges desidert ledende garasjeleverandør. De har fortsatt ambisjoner om videre vekst og utvikling, og søker nå Markedssjef som blir en viktig bidragsyter til ledergruppen. 

Ungt Entreprenørskap Agder (UE Agder) søker en glødende engasjert og dyktig medarbeider som får ansvar for å gjennomføre UEs programmer i skolene. Vi søker deg som ønsker å være en pådriver for verdiskapning, er en ypperlig formidler til barn, ungdom og voksne, og er opptatt av bærekraftig utvikling og nyskapning i Agder. Les mer og søk her: Fast heltidsstilling, Rådgiver i Ungt Entreprenørskap Agder 

Moment Regnskap AS ønsker flere ambisiøse og kvalitetsbevisste medarbeidere som ønsker å utgjøre en forskjellig hos deres kunder. Deres tjenester strekker seg fra regnskapsføring og årsoppgjør til rådgivning og konsulentoppdrag ute hos kunde. Vil du være med på laget? Sjekk ut stillingsannonsen her: Regnskapsfører - vil du være med og utgjøre en forskjell? 

Vikingbad AS har god økonomi og vekst, og jobber kontinuerlig for å tilby deres kunder innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design til rett pris. Ønsker du å være en viktig del av et samspilt lag i en lønnsom og ambisiøs bedrift? Les mer om de sentral stillingene her: Avdelingsleder salg, Avdelingsleder marked og Ansvarlig prosjektsalg

Maritime Protection AS er i vekst grunnet stor oppdragsmengde og har behov for å styrke teamet med en dyktig prosjektingeniør. Har du god teknisk forståelse og kjennskap til bransjen? Søk på stilling som Prosjektingeniør.

OPS Solutions AS søker en Production Engineer med både praktisk og teknisk erfaring. Er du vant til og trives i en hektisk hverdag med varierte arbeidsoppgaver? Da er denne stillingen noe for deg. 

Finner du ikke noe som passer deg? Vi har enda flere ledige stillinger utlyst på vår hjemmeside. Ta gjerne kontakt dersom du, eller noen du kjenner, er interessert i disse unike mulighetene.